Deze Braziliaanse billen gaan alle WK uitslagen voorspellen

Stokstaartje Suri, Octopus Paul, Oekraïense varkens, slakken en apen, wat voetbal orakels betreft is het een flinke bees...

Stokstaartje Suri, Octopus Paul, Oekraïense varkens, slakken en apen, wat voetbal orakels betreft is het een flinke beestenboel. Ook komend jaar zijn er weer wilde dieren die voorafgaand aan een voetbalwedstrijd de uitslag zullen voorspellen maar er is één orakel dat wij in de gaten zullen houden: Miss Bumbum 2015 en Portugese Playmate Suzy Cortez. Haar billen gaan namelijk voorspellen wat er op het veld zal gebeuren.

Lees ook: Wie heeft de mooiste billen van Brazilië en pakt de titel Miss Bumbum?

Playboy Portugal en Cortez zijn een samenwerking aangegaan waarbij de voluptueuze Cortez als mascotte zal fungeren tijdens het WK in Rusland volgend jaar. Sterker nog, op haar billen verft ze tegen die tijd de kleuren van het land waarvan zij verwacht dat deze zal winnen. Wij verzinnen het ook niet. Overigens is de dame in kwestie groot fan van FC Barcelona en flirtte ze een tijd met Lionel Messi. Dat werd haar niet in dank afgenomen, zowel Messi als zijn vrouw Antonella Roccuzzo blokkeerden haar op sociale media.

World Cup Muse Russia ?? 2018 ? RP: @cacauoliver Photo: @wanessatruglio

Een bericht gedeeld door Suzy Cortez (@suzycortezoficial) op