Dit zijn de zes meest bizarre seksrecords

Het is altijd geinig om het Guiness Book of Records door te bladeren. De meest bijzondere records staan er in. Ideaal vo...

Het is altijd geinig om het Guiness Book of Records door te bladeren. De meest bijzondere records staan er in. Ideaal voer om over te babbelen in de kroeg, waar het boek ook voor bedoeld was. Qua seks zijn er ook een aantal heel bijzondere prestaties, voor ons een reden om ze op een rijtje te zetten.

Lees ook: Reizen verbetert je seksleven, en drie andere reden waarom je op reis moet

’s Werelds grootste vagina

Dit record staat al een heel lange tijd. Het staat op naam van de Schotse Anna Swan die leefde tussen 1846 en 1888. Haar vagina was maar liefst 48 centimeter. Zoals The Maasen het zou zeggen: dat voelt dus alsof je een frikandel door de gang gooit.

’s Wereld grootste penis

Als we het over het vrouwelijke geslachtsorgaan hebben, mag natuurlijk ook de penis niet ontbreken. De 52-jarige Mexicaan Roberto Esquival Cabrera heeft een pielemans van 48 centimeter in slappe toestand. Dat mag je met recht een lid noemen.

Meeste orgasmes

Dit record staat op naam van een vrouw. Zij had er 134 in een uur, wat gemeten is door het Centre of Sexual Studies in Californië. Dat zijn er dus meer dan twee per minuut!

Mannen moeten het logischerwijs met minder doen. Toch heeft een kerel het voor elkaar gekregen om zestien keer in een uur klaar te komen! Dat is dus ongeveer om de vier minuten.

De grootste orgie ooit

Voor mensen die het echt niet weten – of net doen alsof ze het niet weten, een orgie is groep mensen die seks met elkaar heeft. De term is afkomstig uit het oude Rome. Maar genoeg over definities, laten we het over de echte feiten hebben.

De grootste orgie was in Japan die bestond uit 25o koppels. Dat is dus 500 man die in een grote loods seks hadden met elkaar. Wel moest iedereen tegelijkertijd hetzelfde standje doen.

’s Werelds langste masturbatie

De Japanner Masanobu Sato hield het in 2009 vol om negen uur en 58 minuten aan tampeloeres te zitten. Probeer dat maar eens na.

De verste ejaculatie

Een man kreeg het voor elkaar om zes meter ver te spuiten! Die kan dus ver schieten met zijn kanon.

Dit artikel verscheen eerder op Panorama.nl