Manchester United supporters mogen niet zingen over de penis van Romelu Lukaku

'Romelu Lukakuuuu, He's our Belgian Scoring Genius. With a 24 inch penis. Scoring all our goals. Bellend by his toes.'...

'Romelu Lukakuuuu, He's our Belgian Scoring Genius. With a 24 inch penis. Scoring all our goals. Bellend by his toes.'

Zo gaat de tekst van het lied dat zich richt op de 85 miljoen kostende, Belgische topscoorder Romelu Lukaku. Zijn eikel hangt dus bij zijn tenen terwijl hij zeven keer weet te scoren in zeven wedstrijden en daar zijn ze in Manchester erg blij mee. Onderbroekenlol vanaf de tribune. Moet kunnen, zou je zeggen. Nee, mag niet. De organisatie Kick it Out was niet te spreken over deze diepgaande, serieus bedoelde en wereldveranderende lyrics. Volgens de organisatie is het racistisch, mag het niet en moet het als een groot probleem beschouwd worden, ze vinden nu zelfs dat Manchester United supporters het lied volledig in de ban moeten doen (wat mogelijk een tegenovergesteld effect zal opleveren).

Lees ook: Ronald de Boer: 'Ik zou minder blij zijn als een van mijn dochters thuiskomt met Memphis Depay'

Dat racisme en discriminatie in de sport aangepakt moeten worden, daar zal iedereen het over eens zijn natuurlijk maar menigeen zal ook inzien dat dit gewoon een lolletje is waarbij Lukaku juist gevierd wordt. Op Twitter is er een gigantische discussie aan de gang. Afijn, beluister de zingende supporters hieronder en oordeel zelf.