McLaren komt met een stijlvol harnas gemaakt van dezelfde materialen als een F1-wagen

Je bent rijk, succesvol en zo goed als gelukkig, het enige wat je nodig hebt is nog een stevige portie adrenaline zo op...

Je bent rijk, succesvol en zo goed als gelukkig, het enige wat je nodig hebt is nog een stevige portie adrenaline zo op zijn tijd. Bungeejumpen, autoracen, polo, een keertje Mount Everest beklimmen en met een speedboot over wilde rivieren varen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het enige wat menig rijkaard zich niet kan permitteren is meer veiligheid voor zijn of haar lichaam. Autobouwer McLaren vond het tijd om daar wat aan te doen, ze lanceren dan ook Project Invincible, oftewel project onoverwinnelijk.

Lees ook: Goede nachtrust en voldoende sex maakt je gelukkiger dan geld

Want onoverwinnelijk zal je je ongetwijfeld voelen wanneer je het stijlvolle harnas draagt dat gemaakt wordt van dezelfde materialen die je in een Formule 1-wagen tegenkomt. Rol je een keer iets te hard van een berg af? Geen probleem, crash je in de amateurklasse van de 24 uur van Le Mans met je GT tegen een bandenmuur? Geen probleem. Misschien tikt jouw maatje wel een golfbal met 100 kilometer per uur per ongeluk tegen je borst aan, ook geen probleem je vitale organen en ribben zijn allemaal helemaal veilig. Mocht je nu echt zonder parachute uit een Cessna willen springen dan raden we je af om hiertoe een poging te ondernemen maar verder zou het McLaren-harnas je aardig veilig moeten houden terwijl jij opzoek bent naar een stevige adrenaline stoot. Wel zo'n prettig gevoel. Het harnas is ontwikkeld op aanvraag van een anonieme klant die na een operatie een afwijking aan zijn ribben heeft, om die reden zocht de klant naar manieren om zijn ribben en organen veilig te houden tegen gevaar van buitenaf.

Meer info vind je hier.

https://www.youtube.com/watch?v=dqE4YNGixzw