Kevin Spacey naar Ahoy Rotterdam om te praten over House of Cards

De hoofdrolspeler van de populaire Netflix-serie House of Cards komt op 29 november naar Ahoy Rotterdam om te spreken op...

De hoofdrolspeler van de populaire Netflix-serie House of Cards komt op 29 november naar Ahoy Rotterdam om te spreken op het evenement BusinessBoost Live, het vervolg op Inspiration 360.

Lees meer: De macht van Kevin Spacey 

Spacey zal die avond zijn verhaal over House of Cards vertellen en hoe de serie het succes van Netflix heeft aangejaagd. Spacey speelt de voor vele welbekende Frank Underwood, een kwaadaardige politicus die het door allerlei intriges schopt tot president van de Verenigde Staten. Naast Spacey zal ook John de mol, Jan Jaap van der Wal, Eva Jinek, Winston Gerschtanowitz, Jitse Groen (thuisbezorgd.nl) en Pieter Zwart (Coolblue). Voorgangers die eerder op Inspiration 360 stonden zijn Al Gore en Richard Branson.

De avond heeft een wisseling tussen sprekers en ander, tot nu nog niet bekend, entertainment in een 360 ‘gradensetting’.  Kaarten voor het evenement variëren van 42,50 voor een plek op de tweede rang tot een vip-pakket van 530 euro. Maar hey, kleingeld natuurlijk als je graag de kans krijgt om Kevin Spacey te ontmoeten.

https://www.youtube.com/watch?v=jQFvi4mvt8s