Bizar baantje: vrouw geeft voor 20 dollar haar oprechte mening over je penis

Een bedrijf beginnen heeft alles te maken met vraag en aanbod en soms kom je vraag tegen waar je even bij gaat twijfelen...

Een bedrijf beginnen heeft alles te maken met vraag en aanbod en soms kom je vraag tegen waar je even bij gaat twijfelen of je het wel goed gelezen hebt. Ene Eevie Bellini, die bekend staat als de 'Banana Butcher,' is een bedrijf begonnen waarmee ze eerlijke meningen geeft over penissen. Wacht even wat? Ja blijkbaar waren zijn er mannen die behoefte hadden aan een eerlijke mening van een neutrale vrouw, een mening over diens penis welteverstaan. We verzinnen het ook niet.

Lees ook: Sexy weervrouw in Venezuela doet haar werk gewoon in bikini 

Maar hoe zit dat dan denk je, nou je toont gewoon een dickpic en dan schrijft de Banana Butcher drie paragrafen over jouw jongeheer met daarin haar eerlijke mening. Is ie te krom? Te klein, te groot? Teveel aders misschien? Niet helemaal verzorgd? Nou je krijgt het te horen. Volgens haarzelf bestaan er mannen die onzeker zijn en bang zijn dat hun partners niet de waarheid vertellen maar sociaal wenselijke antwoorden geven over de knuppel van de knuppels die hier 20 dollar voor neerleggen. Oh, voor tien dollar extra krijg je een videoboodschap waarin ze haar mening toelicht. Mocht je graag volledig afgekraakt worden dan kan dat ook, met alle liefde sloopt ze je waardigheid door die drie paragrafen vol te kalken met pure negativiteit. Die fetisj kan je ook hebben natuurlijk.

Ze is overigens niet de enige, er is nog concurrentie ook. Je vindt de Banana Butcher en haar concurrentie HIER (NSFW).