Dan Bilzerian rent, al filmend, weg voor schutter in Las Vegas

Wanneer er iets heftigs gebeurt hebben wij mensen veelal de welbekende Freeze, Flight or Fight reactie. Oftewel bevrieze...

Wanneer er iets heftigs gebeurt hebben wij mensen veelal de welbekende Freeze, Flight or Fight reactie. Oftewel bevriezen als een hert in de koplampen, vluchten of indien nodig vechten. Dan Bilzerian, de ongekroonde Instagramkoning voegt daar in Las Vegas nog een nieuw component aan toe: Vlog. Een beetje opmerkelijk. Alleen Bilzerian is narcistisch genoeg om zichzelf in beeld te brengen tijdens een schietpartij.

Lees ook: Dan Bilzerian vertelt over zijn leven, vrouwen, geld en de toekomst in deze serie interviews

Freeze, Flight, Fight or Vlog dus. Bilzerian was aanwezig op het Route 91 Harvest-muziekfestival in Las Vegas waar vandaag een man het vuur opende op de onschuldige feestgangers. De dader schoot met een machinegeweer vanaf de 32ste verdieping van het Mandalay Bay-hotel. Inmiddels zijn er meldingen van twintig doden en honderd gewonden. Meestal vinden we Bilzerian wel een aardige bron van vermaak maar misschien moet hij zijn fanatieke liefde voor wapens na vandaag eens overdenken.

Onze Amerikaanse collega's spreken zich regelmatig uit over de Amerikaanse wapenwetten.