Dit ervaar je op een exclusief, geheim seksfeest

Veel mensen zoeken tegenwoordig graag het avontuur op maar de echte luxe, geheime sexfeesten zijn niet voor iedereen toegankelijk. Veel mensen vragen dan ook, hoe ervaar je zo'n feest nu eigenlijk?

snctm

De bekendste, maar ook meest ontoegankelijke, erotische feesten worden toch wel georganiseerd onder de vlag van SNCTM en Killing Kittens. De eerstgenoemde kreeg zelfs een serie op HBO, en hoewel je zodoende natuurlijk op sommige feesten mee kon gluren, weet je nog steeds niet hoe het nu voelt om daar aanwezig te zijn. Helaas kost toegang tot deze feesten voor veel mannen meer dan 12.000 dollar en een levenslang lidmaatschap kan je zelfs een miljoen dollar kosten. Mooie vrouwen komen uiteraard gratis binnen. Daarnaast wordt je ook nog eens op je uiterlijk beoordeeld en heb je kans dat je afgewezen wordt. Dan heb je al dat sparen dus mooi voor niets gedaan. 

@backlink(207989)

De heren van de Amerikaanse Menshealth vroegen zich ook af hoe men zo een feest nu eigenlijk ervaart dus vroegen ze het aan een sekstherapeut die gezien kan worden als een seksfeesten-veteraan. Daarnaast vroegen ze het ook aan verscheidene vrouwen die op te betreffende feesten geweest zijn. De uitslag? Men gaat graag naar de feesten om hun lichaam te pushen, de limieten te zoeken en omdat de seksfeesten je een surreële ervaring bieden. Ook heeft het visuele veel invloed, om andere mensen te bekijken terwijl zij kinky bezig zijn geeft ook een stimulans. Porno keer tien dus. 

Daarnaast geeft een natuurwetenschapper en sekswetenschapper aan tijdens een seksfeest dezelfde regionen in de hersenen aan het werk gaan als tijdens normale sex alleen tijdens een seksfeest zijn de effecten mogelijk vele malen sterker. Toch een keer proberen dus?

Bron: Menshealth.com