Voor een miljoen dollar ben je levenslang lid van deze exclusieve sexfeesten

Onlangs hadden we in Nederland, in het geheim, de eerste editie van Killing Kittens: een elitair sexfeest dat in Engelan...

Onlangs hadden we in Nederland, in het geheim, de eerste editie van Killing Kittens: een elitair sexfeest dat in Engeland vrij populair is en waarvoor men enkel op uitnodiging binnenkomt. De sexfeesten van Snctm in de Verenigde Staten zijn vergelijkbaar en minstens net zo bekend. Ook hier betreft het een luxueuze, decadente orgie waar (als goed is) alleen mooie mensen met geld komen. De feesten hebben wel wat weg van die uit de film Eyes Wide Shut met Tom Cruise.  Binnenkomen is niet makkelijk, je moet een flinke zak geld meenemen en er ook nog eens goed uitzien.

Lees ook: Je komt niet zomaar binnen bij het exclusieve seksfeest Killing Kittens

De organisator van Snctm, Damon Lawner, heeft nu een levenslang lidmaatschap in de aanbieding gedaan voor 1 miljoen dollar. Voor dat geld kan je bij ieder feest binnenkomen en krijg je een erotische conciërge die 24 uur per dag voor je klaar staat. Wat die conciërge doet is niet helemaal duidelijk maar diegene zou je alles kunnen leren wat met sex te maken heeft. Denk aan BDSM-lessen, trio's 101 en hoe je er op subtiele wijze meerdere sexuele partners op na kunt houden zonder in de problemen te komen.

Naast het lidmaatschap van een miljoen euro zijn er ook twee lidmaatschappen voor 350.000 dollar en 425.000 dollar aangeboden, beide zijn inmiddels verkocht. Het lidmaatschap van een miljoen euro is nog altijd beschikbaar. Zodra je voor dat geld lid wordt mag je negen september, tijdens de New York Fashion Week, naar een exclusieve inwijding speciaal voor jou. Mocht je het een tandje goedkoper willen houden dan kan je ook een jaarabonnement nemen voor 75.000 dollar. Een losse avond kost je 1850 dollar. Waar je die feesten kunt vinden is dan wel weer een geheimpje. Meer info vind je hier en een kijkje binnen neem je in deze video.