Deze zeven sexgeheimen delen vrouwen met hun vriendinnen

Mannen zijn vaak vrij open over hun relaties met hun vrienden, maar vrouwen kunnen er ook wat van. De vreemdgangersdatin...

Mannen zijn vaak vrij open over hun relaties met hun vrienden, maar vrouwen kunnen er ook wat van. De vreemdgangersdatingsite Victoriamilan vroeg 8.400 van hun vrouwelijke leden welke sexgeheimen zij delen met hun vriendinnen. De resultaten verschillen nogal per land.

Lees ook: Zoveel bedpartners mag je gehad hebben volgens je partner

1. De duur

Voor vrouwen uit België Finland en Noorwegen is de duur van een vrijpartij belangrijk. Vriendinnen vragen elkaar dan ook het hemd van het lijf over de tijd van het voorspel, hoe vaak en hoe lang ze het gedaan hebben.

2. Conditie

Waar de Belgen het meer over de duur in het algemeen hebben, hebben de Duitsers, Italianen en Tsjechen het vooral over de conditie van de man.

3. Grootte

Size doesn’t matter? Niet voor dames uit Ierland, Polen en Zuid-Afrika. Als zij een gesprek hebben over hun partners komt dit als eerste letterlijk naar boven. Was het niet groot genoeg? Geen probleem! Dan wordt er grondig besproken wat hij wel goed gedaan heeft. Denk daarbij aan de techniek in de tong en de vingers.

4. Lichaam

Waar de vrouwen uit Polen en Ierland vooral naar één ding kijken, bestuderen de dames uit de VS, Australië en Denemarken het grote geheel. Zij horen elkaar uit over het lichaam van top tot teen.

5. Woorden

Françaises, Spanjaarden en Engelsen hebben het juist weer over de woorden voor en tijdens de seks. Zei hij lieve dingetjes, was hij nerveus of bleef het gewoon stil?

6. Geur en smaak

In Zweden, Zwitserland en Oostenrijk kan het buiten regelmatig koud zijn; in bed kan de temperatuur flink oplopen. De vrouwen zijn daar gefocust op geuren en smaken tijdens de seks. Drinkt of rookt hij? Was zijn lichaam zout van het zweet of juist mierzoet? Allemaal vragen die in die landen voorbij kunnen komen. Eigenlijk hadden we dit wel kunnen verwachten van een Zweedse.

7. Locatie

Nu komen de Nederlandse vrouwen aan bod. Samen met de Hongaren en Nieuw Zeelanders zijn zij volgens het onderzoek vooral nieuwsgierig naar waar ze het gedaan hebben. Was het de slaapkamer, de keukentafel of toch in de buitenlucht?

Dit artikel verscheen eerder op Panorama.nl