Dit is het ultieme droomhuis voor de autoliefhebber

Je huurt een krot als student omdat je niet anders kunt, je verhuist vanuit Amsterdam naar Amstelveen omdat de huisprijzen absurd zijn en je koopt een huis dat om auto's gebouwd is omdat je een echte liefhebber bent.

autohaus

We hebben het hier over het Autohaus van MF Architecture in Austin, Teas. Het huis is om de garage heengebouwd en staat tot de nok toe gevuld met oldtimers, klassiekers en legendarische wagens. Je zult het huis, indien je het ooit aanschaft, zelf met auto's moeten vullen maar het is toch een fijn idee dat de mogelijkheid er is. Uiteraard biedt het huis ook gewoon een prima woon- en werkplek en gaat de garage naadloos over in jouw woonruimte. Nadat je uitgeraced bent of je jouw gereedschap even wil laten voor wat het is kun je op het dakteras bijvoorbeeld genieten van een barbecue en een pilsje. Klinkt wat ons betreft als de perfecte besteding van een vrij weekend. 

@backlink(208235)

De architecten wonnen meerdere prijzen en zijn geprezen door allerlei media. Logisch want het pand ziet er fenomenaal uit. Meer informatie over en beeldmateriaal van het Autohaus vind je hier en zie vooral de foto's hieronder even. Dat is toch wel beter dan een zo'n parkeervergunning voor in de binnenstad.