Jouw favoriete elf Liv Tyler is terug als lingeriemodel!

Goed nieuws voor de Lord of the Rings-fans de mooiste verschijning uit de Tolkien-films en vooral sexy elf verschijnt nu in smaakvolle lingerie.

liv tyler

Het was even aan ons voorbij gegaan maar blijkbaar heeft Liv Tyler (dochter van Aerosmith's Steven Tyler) zichzelf opnieuw uitgevonden als lingeriemodel. Aangezien de onderstaande video voor het Japanse publiek bedoeld was en slechts 10.686 views bij elkaar heeft weten te rapen, gaan we er voor het gemak even vanuit dat het nieuws ook aan jou voorbij gegaan is. Gedane zaken nemen geen keer dus we willen het alsnog even hebben over deze LOTR-elf die haar maliënkolder aan de wilgen heeft gehangen en daaronder iets veel mooiers draagt. 

@backlink(208181)

Eigenlijk wilde de dame in kwestie al vanaf haar veertiende model worden maar toen ze als actrice aan de bak kon werd haar modellencarriere pertinent in de koelkast gezet. Nu pakt ze het toch weer op en om het geheel af te maken zijn de foto's genomen door de legendarische fotograaf Rankin (van wie je een hoop naakt in het Kunsthuis Amsterdam ziet hangen momenteel). Ook Megan Fox is weer te zien als lingeriemodel en Doutzen Kroes lanceerde onlangs haar nieuwe Hunkemöller collectie. Wat een prettig nieuws allemaal.

 

@triumphlingerie @rankinarchive ??

Een bericht gedeeld door Liv Tyler (@misslivalittle) op

 

A little tease !!!!! My collaboration with @Triumphlingerie and @rankinarchive coming very soon. #TriumphLingerie #findtheone

Een bericht gedeeld door Liv Tyler (@misslivalittle) op