Dit bedrijf bezorgt iedere maand whisky in een Capri-Sun-verpakking

Je kent Capri-Sun. Dat sinaasappeldrankje in een zakje had volgens deze whiskyliefhebbers een prima verpakking. Zelf bezorgen ze het gevuld met whisky iedere maand bij je thuis.

WhiskyMe

Tegenwoordig kun je overal een abonnement opnemen. Heb je scheermesjes nodig? Neem een abbo en ze worden iedere maand thuisbezorgd, heb je avondeten nodig? Abbo. Wil je misschien iedere keer met nieuwe sokken lopen? Abbo nemen. Afijn, zo geldt het ook voor boeken, Porsches (serieus) en nu dus whisky!

@backlink(207969)

We geven toe dat het wat stijlloos klinkt, je wil namelijk gewoon een mooie fles whisky in je homebar hebben staan (of in een kristallen karaf) waarna je het in kristallen lowball-glazen schenkt. Whisky is echter een dure drank, zeker als wanneer voor de betere merken gaat. Een echte liefhebber besteedt misschien makkelijk een flink zak geld aan een unieke Japanse whisky die onder een vulkaan vandaan gekomen is maar de gemiddelde man houdt het bij één of twee favoriete flessen.

Als je dan toch meer wil dan moet je bij Whisky-me.com zijn. Voor zeven pond per maand krijg je whisky in een zakje. Natuurlijk krijg je iedere maand nieuwe merken en soorten whisky en kun je alles goedkoop proberen. Stijlvol is het allerminst maar zodra je jouw zakje whisky in een mooi glas hebt uitgeknepen kun je doen alsof het uit een kristallen karaf komt. En ach, je wordt zo wel een whisky-connaisseur. Tijd om dit ook naar Nederland te brengen. 

Bron: Ladbible