Deze unieke McLaren 720S heeft onderdelen van 24 karaat goud

In de Arabische Emiraten is iets pas af wanneer er 24 karaat goud op te vinden is. Zo ook bij deze speciale McLaren 720S.

mclaren

Afgelopen week presenteerde McLaren op de Dubai International Auto Show een nogal speciale McLaren 720S. Deze supercar is doorgaans normaal al een plaatje maar voor de mensen met eindeloos diepe zakken is een standaard uitvoering natuurlijk geen optie. Voor hen is een normale 720S hetzelfde als een afgetrapte Lada die in Finland tijdens een amateurrace van een berg gedonderd is. Vandaar dat ze iets unieks moeten hebben. Meestal is het in het geval van de Emirati iets met goud. Of tijgers ofzo. 

Dit specifieke exemplaar, waarvan er slechts één bestaat, heeft een matzwarte kleur, goudkleurige velgen en 24 karaat onderdelen onder de motorkap. Op de achterspoiler staat de tekst 'Life is measured in achievement, not in years alone.' in het Arabisch. De letters zijn zo vormgegeven dat het geheel op de skyline van Dubai lijkt. Natuurlijk zijn de letters goudkleurig, dat kan ook niet anders.