Prins Harry en Meghan Markle gaan trouwen

Menig man zal jaloers zijn op de Britse prins, maar er is niks meer aan te doen. De twee gaan trouwen in de lente van 2018.

harry en meghan

Stiekem wisten we het al lang: nadat Meghan Markle aangaf te stoppen met Suits kwamen de eerste geruchten dat het te maken zou hebben met een waarschijnlijke verloving. 

@backlink(195393)

Het Britse koningshuis maakte deze ochtend een einde aan de geruchten en kwam met een statement op het officiële twitteraccount. 

In deze verklaring staat dat Harry en Meghan zich eerder deze maand al hebben verloofd. De prins heeft haar ouders zeer traditioneel om haar hand gevraagd. Zelfs de langstzittende vorstin van het moment en tevens Harry's oma, koningin Elizabeth, heeft goedkeuring gegeven voor het huwelijk. 

Het plan voor nu is om na het huwelijk in Nottingham Cottage te gaan wonen, vlakbij Kensington Palace in London. Eerder deze maand heeft Meghan in een interview met Vanity Fair toegeven al zes maanden met Harry 'om te gaan' voor het grote nieuws naar buiten kwam dat de twee een relatie hadden. 

Meghan is al eerder getrouwd geweest. Ze  in 2013 van Trevor Engelson, met wie ze sinds 2004 al samen was.