Dwayne 'The Rock' Johnson overweegt nu echt om voor het presidentschap te gaan

Dwayne 'The Rock' Johnson zou zomaar eens Donald Trump kunnen vervangen. Hier geeft hij aan dat hij dat zelf wel ziet zitten.

the rock president

De geruchtenmolen omtrent Dwayne Johnson (45) en het Amerikaanse presidentschap draait al een tijdje. Hij gaf eerder dit jaar in een interview met GQ aan dat het hem wel wat leek maar nu in een interview met Ellen geeft hij aan dat hij echt serieus overweegt om campagne te gaan voeren. En veel mensen staan nu al achter hem.

@backlink(208415) 

Natuurlijk moet er eerst nog een hoop gebeuren waaronder een intensieve, geldslurpende campagne (gelukkig heeft hij al steun van komiek Kevin Hart). Een onofficiële campagne ''Run the Rock'' is al van start gegaan. Vanaf 2020 zou hij de ambt van ome Trump over kunnen nemen. Als Trump het kan, kan een acteur het ook. Trouwens, hij zou niet de eerste acteur zijn, president Ronald Reagen was voor hij president werd ook succesvol acteur. Daarnaast wilde Arnold Schwarzenegger het ook proberen maar omdat hij niet in de VS geboren was mocht het niet. 

Het is dat we geen Amerikanen zijn anders had Johnson onze stem te pakken. Op het witte doek zullen we hem dan wel moeten missen vermoeden we, maar hij maakt zo veel films momenteel dat daar toch allang voor gecompenseerd is.