Het is definitief: Sabina Toet is Playmate van het jaar!

De stemmen zijn geteld, de jury heeft besloten: Sabina is onze Playmate van het jaar. Dat vraagt om een nieuwe shoot met de verleidelijke brunette.

Sabina Toet

Playmate van het Jaar, gefeliciteerd. Hamvraag is dan meteen, toen je het heuglijke nieuws hoorde ‘wat ging er door je heen?’

Ik vind het superleuk, en ik had het niet verwacht. Ik was heel blij toen met mijn shoot, maar ik was ook bang dat het misschien niet sexy genoeg was, iets te stijlvol. Ik voel mij vereerd!

@backlink(208109)

Tussen die shoot en deze nog ondeugende dingen gedaan?

Toen we deze (nieuwe) shoot aan het doen waren, moesten we van locatie wisselen. We liepen op de Dam en ik droeg alleen een jas, met daaronder dus mijn blote borsten. Toen zei iedereen al van: ‘Ja Sabina jij zou het liefst gewoon in je nakie over de Dam lopen hè?’ Toen zei de fotograaf: ‘Laat je tieten zien!’ en ik trok zo mijn jas open. Al die passanten natuurlijk zoiets van ‘WTF’? En daar hebben we hard om gelachen. ‘Ah, alleen jij kan dat doen he Sabien’, zei de fotograaf.

Wanneer voel jij je nou op je mooist?

Als ik naakt ben. Het echt mooist voel ik me lekker bezweet of in geolied in de zomer natuurlijk, met een mooi tintje, maar ik voel me gewoon heerlijk in mijn nakie.

En wie is eigenlijk jouw ideale man?

Mijn ideale man is Niels Gomperts, die van Penoza. Wat een topper vind ik dat.

Lees het hele interview en zie de shoot in de Playboy die nu in de winkel ligt! En zie de hele shoot natuurlijk op Playboyextra