Novitec maakt de Tesla Model S net iets mooier en beter

Tuner Novitec weet dankzij enkele subtiele aanpassingen net iets meer performance uit de Model S te persen, daarnaast ziet het eindresultaat er best strak uit.

novitec tesla model s

Veel mannen sleutelen maar wat graag aan hun wagens en dat zal bij de Tesla S zal geen uitzondering zijn. Tuner Novitec weet met subtiele details net iets meer performance uit de Tesla Model S te persen, en het ziet er niet verkeerd uit natuurlijk.

@backlink(208791)

Novitec voegt subtiele carbon details toe aan de wagen. Zo valt het je misschien op dat er side skirts zijn toegevoegd en dat de spoilers nieuw zijn. Door deze aanpassingen ligt de Model S nog net iets stabieler op de weg op hoge snelheden. De opvallende velgen zijn speciaal voor deze wagen gemaakt door de velgeneindbazen van Vossen Wheels.

Daarnaast kan Novitec, mocht je interesse hebben, keramische remmen toevoegen aan het geheel. Ten slotte wordt er wat met de veering gespeeld zodat jouw S 40 mm lager kan liggen dan normaal. Geeft de S toch even de spotieve uitstraling mee die je wil hebben. 

Bron: Novitec