Neem een abonnement op Playboy en krijg het boek en de boxershorts van Rico Verhoeven cadeau!

Neem nu een abonnement op Playboy en ontvang een boxer van de Rico Verhoeven collectie van PFM Underwear én het boek Rico!

abonnement playboy rico

We spraken onder het genot van een diner in het art'otel met King of Kickboxing Rico Verhoeven over zijn samenwerking met PFM Underwear. De boxers van Rico zijn zo tof dat we maar besloten hebben om ze jullie cadeau te doen! Daarnaast mag het boek Rico, dat momenteel op nummer 1 staat, niet ontbreken in jouw boekenkast, dus ook Rico krijg je helemaal gratis!

@backlink(208323)

Rico

Het boek Rico is niet alleen een meeslepend en filmisch geschreven verhaal op de huid van de beste kickbokser ter wereld, maar ook een onthullende inkijk in het persoonlijke leven van Verhoeven. Het onthullende levensverhaal van Rico staat momenteel zelfs op nummer 1 in de Bestseller60! 

Schrijver Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen een jaar lang intensief tijdens trainingen, presentaties, workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Het moge duidelijk zijn dat je dit boek gelezen moet hebben. 

''Te gek dat ik nu óók met mijn persoonlijke verhaal op nummer 1 sta.'- Rico Verhoeven

PFM

PFM staat voor performance en richt zich op mannen die voor het allerbeste gaan en willen winnen. Rico Verhoeven is ambassadeur van PFM Underwear en heeft zijn eigen boxershortcollectie naar eigen design. 

Neem voor maar 35 euro een abonnoment op Playboy  en ontvang zes keer Playboy, het boek Rico en een PFM boxer! 

Een abonnement nemen doe je zo.