We geven koptelefoons van KEF en Porsche Design (t.w.v. €399) weg!

Of je nu de huilende baby in de trein of jouw te veel babbelende vriendin buiten wil sluiten: de Active Noise Cancelling-koptelefoon van Porsche Design en KEF is hét antwoord. Dit wil je hebben, en dat kan.

Winactie kef porsche

KEF maakt al jaren topproducten dus gelukkig zijn ze nu in zee gegaan met Porsche Design. Jij kan het prachtige resultaat, de KEF Space One wireless met Active Noise Cancelling (€399,-), winnen, en dat wil je. Binnen vijf seconden doe je al mee.

KEF X Porsche Design

‘Porsche Design is nooit decoratief; het moet functioneel zijn.’ Aldus Roland Heiler (chef design officer bij Porsche Design). Hij en zijn collega’s werken met  principes als less is more. Ander geheim van de smid (dat we voor deze éne keer open en bloot de wereld in gooien): werken met authentieke materialen. Denk: titanium, roestvrijstaal, aluminium. ‘Die materialen zijn een soort van handtekening geworden van Porsche Design.’

Het exclusieve lifestyle merk Porsche Design en het gerenommeerde Britse audiomerk KEF, breiden hun award winnende productlijn nu uit met de lancering van de Space One Wireless Active Noise Cancelling hoofdtelefoon. De Space One Wireless hoofdtelefoon won eerder dit jaar de Red Dot Design Award ‘Best of the Best’. Het vernieuwde wireless design is nog verfijnder. Een koptelefoon die jij moet hebben dus. 

Wat je moet doen?

Zo goed als niets: je meldt je hieronder gewoon even aan voor de nieuwsbrief en je doet al mee! Dus je bent niet alleen als eerste op de hoogte van de tofste content voor mannen, jouw mailades komt ook nog eens in een grabbelton terecht waarmee je wél iets geweldigs kunt winnen. 

Ben jiij één van de winnaars? Dan nemen we direct contact met je op!  Wees er snel bij want ook hier geldt dat op helaas toch echt op is.