Reistip: Het Viroth's Hotel in Cambodja is verkozen tot mooiste hotel ter wereld

Ieder jaar verkiest TripAdvisor middels hun Travellers Choice Awards het mooiste hotel ter wereld. Hier moet je dit jaar zijn.

mooiste hotel ter wereld

In Nederland moet je volgens de reiswebsite bij het Waldorf Astoria in Amsterdam zijn want dat is in ons thuisland het mooiste wat we te bieden hebben. Zeker een aanrader, maar veel interessanter is het natuurlijk om over de grens te kijken. Het mooiste hotel ter wereld vind je in Cambodja, in Siem Reap om precies te zijn. Deze streek ligt in het westen van Cambodja op ongeveer 300 kilometer van de hoofdstad. Het gebied is populair bij backpackers en het Viroth's Hotel is daar de parel die je niet mag missen. Gelukkig is het nog goed betaalbaar ook, een kamer kost je rond de 100 euro per nacht. 

@backlink(209031)

Wil je Cambodja overslaan en liever naar Costa Rica? Mooi, want daar tref je de nummer twee. Check de Tulemar Bungalows en Villa's in het Manuel Antonio National Park. Of ga naar India waar je de nummer drie kunt vinden: het Umaid Bhawan Palace Jodhpur. Wij gaan onze vakantiedagen even doorgeven. 

Bron: Tripadvisor