Deze doos waarin KFC zijn kip bezorgt kan omgebouwd worden tot drone

Een beetje bedrijf komt met PR-stunts die lekker viral gaan. KFC weet hoe dat moet en komt met kippenvleugels die echt vliegen. Dankzij een dronedoos.

kfc drone india

Een dronedoos dus, het zal nog geen bestaand woord zijn maar het omschrijft de nieuwe PR-stunt van Kentucky Fried Chicken perfect. Zelf noemen ze het overigens een KFO oftewel een Kentucky Flying Object. 

@backlink(209061)

Het werkt als volgt: je bestelt een doos Smoky Grilled Wings waarna je ze ontvangt in een doos met een twist. Haal de doos namelijk uit elkaar, vogel dankzij de online instructies uit hoe je alles weer in elkaar zet en maak een drone van het geheel. Middels een app kun je drone daadwerkelijk besturen. Vliegende chickenwings, heerlijk. 

Klein probleem voor de Nederlander is wel dat de actie alleen in India loopt. We denken niet dat de KFC op zulke grote afstanden bezorgt dus resteren ons twee opties: wachten tot de actie in Nederland van de grond komt of zelf een vlucht naar India pakken. De actie is alleen 25 en 26 januari geldig dus je moet nog vaart maken ook.