Deze knul heeft met 115 dollar een Lamborghini gekocht dankzij Bitcoin

Heb jij altijd al een Lamborghini willen hebben? Peter Saddington kreeg het voor elkaar om van een investering van 115 dollar een Lamborghini Huracan te maken.

bitcoin lamborghini

De 35-jarige ondernemer (en inmiddels Bitcoinmiljonair) Peter Saddington zegt dat het hem gelukt is om een Lamborghini Huracan te kopen dankzij een investering van slechts 115 dollar. De wereld van de cryptovaluta is inmiddels een mijnenveld geworden met oplichters en opscheppers die aangeven dat ze een jacht of zes en een huis of vier hebben kunnen kopen terwijl dit niet zo is. Toch kun/kon je bakken met geld verdienen indien je op tijd ingestapt bent en dat blijkt bij Saddington het geval te zijn.

@backlink(209309)

Toen één Bitcoin slechts 2,52 dollar waard was besloot Saddington het erop te wagen met het toen nog zeer onbekende muntje. Omdat iedereen in de Bitcoin-gemeenschap adviseert om je fortuin in wording zo lang mogelijk te laten staan (HODL!) is dat precies wat hij deed. Inmiddels zou hij meer dan 1.000 Bitcoins hebben die ieder nu ongeveer 8.500 euro waard zijn. Of dat zo is weten we niet, wat we wel weten is dat een Lamborghini Huracan een aardig rendement is als je claimt slechts 115 dollar gespendeerd hebben.