Ook dj Don Diablo komt met een eigen cryptomunt

Bitcoin is oud nieuws maar de mogelijkheden die blockchain technologie biedt zijn eindeloos. Iedereen begint maar een munt of twee, nu ook de Nederlandse dj Don Diablo.

don diablo cryptocoin

Als je de clips van Don Diablo gezien hebt weet je dat hij van tech en een beetje science-fiction houdt. Dat de meeste EDM-producers daarnaast een grote liefde voor technologie hebben is ook duidelijk (je hoort dan ook gewoon te kicken op een heule dikke synth) en ze weten daarnaast aardig in te springen op trends. Alhoewel, crypyocoins hoeven zeker geen trend te zijn, they are here to stay. Toch?

@backlink(209309)

Artiesten en de blockchain

Don Diablo is niet de enige artiest die in de cryptogame stapt. 3LAU houdt ook van de digitale coins, RAC heeft een album uitgegeven via een blockchain (kopen doe je middels Etherium) en Gramatik heeft cryptocoin GRMTK. 

HEXCOIN

Maar nu is er dus Don Diablo met HEXCOIN. Middels de munt kunnen gebruikers HEXAGONIA betreden. Hier kan Don Diablo's muziek en merchandise aangeschaft worden. Daarnaast moet het mogelijk zijn om via HEXCOIN te participeren in een virtuele en een augmented gemeenschap. Dat klinkt trouwens stiekem toch wel erg interessant dan. Tijd om het in de gaten te houden. Het geheel wordt mogelijk gemaakt door Gaze Coin. 

Meer info? Vind je op Hexagonhq.