Deze gast overleefde een aanval van een haai, een beer en een ratelslang

Dieren hebben een bloedhekel aan de twintigjarige Dylan McWilliams.

gast overleeft aanval beer haai ratelslang

We weten niet zo goed of deze gast nu heel erg veel geluk heeft of juist ongelofelijk veel pech. Wat het ook is, dieren hebben in ieder geval een bloedhekel aan Dylan McWilliams. In amper vier jaar tijd is zijn been kapotgebeten door een haai, heeft een beer staan beuken op zijn hoofd en heeft een ratelslang zijn giftanden in de twintigjarige gezet. 

De meest recente aanvaring met een boos beest was afgelopen donderdag. Williams zwom vijftig meter uit de kust bij Shipwreck's Beach op Hawaii en kreeg het aan de stok met een tijgerhaai, hij wist al bloedend terug naar de kant te zwemmen waar hij werd geholpen. Toen hij werd geinterviewd door de Honolulu Star Advertiser gaf hij aan dat dit niet de eerste keer was dat hij als smakelijk hapje werd gezien.

Ongeveer een jaar geleden sliep hij buiten zijn tent tijdens het kamperen in Colarado. Stevige klappen wekte de jongen waarop hij zag dat een zwarte beer druk bezig was met het verbrijzelen van zijn schedel. Ook dat overleefde hij. Zijn eerste echte ruzie met een wild dier vond plaats in Utah waar een ratelslang schoon genoeg van Williams had. De slang gaf hem een droge beet wat betekent dat hij geen grote dosis gif toedient. Williams was er twee dagen ziek van. De aanval van de beer voelt hij nog het meest, 'Als ik achter op mijn hoofd druk dan doet het nog steeds pijn.'

Williams gaat nogal graag in zijn eentje backpacken en spendeert veel tijd in de open lucht. Lekker buitenspelen zou je zeggen maar moeder natuur heeft liever dat hij binnen blijft. Heeft hij even mazzel dat hij survival training instructeur is en zichzelf meermaals in veiligheid heeft weten te brengen. 

Bron: Staradvertiser