Afrojack zoekt een popgroep

Afrojack kondigt vandaag de start van LDH Europe aan, een artiestenmanagementkantoor in Rotterdam waarmee hij zoekt naar een popgroep.

afrojack ldh japan artiestenmanagement

Je kent Nick van de Wall als Afrojack maar nu ook als de CEO van een artiestenmanagementkantoor dat nauwe banden met Japan heeft. Hij gaat samen met zijn team op zoek naar vocalisten die op auditie mogen komen. De Global Vocal Battle Auditions (afgerond GLOBALVBA) gaan in juni van start in onder andere Amsterdam en Rotterdam. De audities vinden in totaal plaats in acht steden over de hele wereld en de zangers, zangeressen of rappers maken kans om met een popgroep over een track van Afrojack te zingen.

@backlink(209809)

Het artiestenmanagementkantoor komt oorspronkelijk uit Japan. Volgens Van der Wall ligt LDH in Japan ver voor op de Westerse professionals op het gebied van artiestenmanegement. 

De aftrap van de wereldwijde audities vindt plaats in Amsterdam op 9 juni, gevolgd door Rotterdam op 16 juni, Londen, New York, Los Angeles, Tokyo, Osaka en Taipei, met uiteindelijk de finale in Tokyo, Japan, van 24 tot 31 augustus.

 “Ik heb mijn eigen dromen werkelijkheid laten worden, dus nu wil ik de dromen van anderen uit laten komen. Ik hoop dan ook dat alle jongeren in de leeftijd van 15-25 jaar met passie voor zang en rap zich aanmelden voor de audities, zodat we samen hard kunnen werken om hun dromen werkelijkheid te laten worden”. Aldus Afrojack.