POPCORN TIME: wat je in oktober in de bioscoop kunt verwachten

De winter nadert. Tijd om het zonnige terras in te ruilen voor een warme bioscoop. Playboy selecteert de leukste films die in oktober uitkomen.

bios artikelen

Venom 

Kick-off van de eerste film in het Marvel Universe van Sony. Tom Hardy is te zien als Venom: de superheld die wordt geboren nadat hij gastheer is geworden voor een buitenaardse parasiet. Casual. Michelle Williams en Riz Ahmed treden toe tot Hardy, die in de wereld van superhelden erg gemist wordt... Gebaseerd op de Marvel Comic.  Is vanaf 4 oktober te zien in de bioscoop.

 

First Man

Na het succes van de met zes Oscars bekroonde film La La Land werken Oscarwinnend regisseur Damien Chazelle en Ryan Gosling opnieuw samen aan de nieuwe bioscoopfilm First Man. FIirst Man vertelt het meeslepende verhaal van de NASA-missie om astronauten naar de maan te sturen en focust zich met name op Neil Armstrong, gespeeld door Ryan Gosling. De indringende film laat zien wat het Armstrong en de V.S. heeft gekost om één van de gevaarlijkste missies in de geschiedenis te laten slagen. Is vanaf 11 oktober te zien in de bioscoop.

 

BAD TIMES AT THE EL ROYALE 

Zeven vreemdelingen die ieder een geheim met zich meedragen, ontmoeten elkaar in El Royale, een vervallen hotel in Lake Tahoe met een donker verleden. In de loop van één noodlottige nacht zal iedereen nog een laatste kans krijgen op verlossing, voordat de hel losbreekt. De sterrencast van Bad Times at the El Royale bestaat uit onder andere Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman en Chris Hemsworth. De film is vanaf 11 oktober te zien in de bioscoop. 

HALLOWEEN 

In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. Halloween is te zien vanaf 31 oktober.

 

Mile 22

James Silva, gespeeld door Mark Wahlberg is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand. Te zien vanaf 18 oktober.