Deze vijf items in herenmode raken nooit out of fashion

Hiermee sla je de plank nooit mis. 

Deze vijf items in herenmode raken nooit out of fashion

Niet alle mannen zijn een even grote ster in het kopen van kleding. Waar vrouwen vaak niets liever doen dan shoppen voor straight leg jeans, zien sommige mannen het eerder als een vervelende noodzaak. Zie jij er altijd tegenop en weet je nooit wat je moet kopen? Met deze vijf items sla je de plank in ieder geval nooit mis.

Geklede sneakers

Sneakers raken nooit out of fashion. Geklede sneakers zijn de perfecte schoenen als je één paar schoenen meer dan genoeg vindt. Ze houden het midden tussen een nette schoen en een sportieve schoen en zijn daarom multifunctioneel. Je kunt ze zowel in het dagelijks leven onder een spijkerbroek en trui dragen, als naar een wat meer formeel evenement, in combinatie met een mooie pantalon en een overhemd.

Witte overhemden

Elke man heeft een paar goede witte overhemden nodig! Witte overhemden zien er al jaren hetzelfde uit en raken nooit uit de mode. Ideaal voor onder een mooi colbert, onder een trui of gewoon los op een broek. Wees kritisch op je overhemden. Dit is niet het type kledingstuk om op te besparen, want als je gaat voor een mooie stof en een kwalitatief merk, kun je er jaren plezier van hebben.

Leren jack

Als je op zoek bent naar een kledingstuk dat nooit uit de mode raakt en je een stoere look geeft, dan is een leren jack onmisbaar. Dit iconische herenitem is al decennia lang geliefd en staat bekend om zijn rebelse en stijlvolle uitstraling. Je kunt een leren jack combineren met jeans en een t-shirt voor een relaxte look, of met een overhemd en chino's voor een nettere uitstraling.

Colberts

Ook colberts zullen voor mannen altijd in de mode blijven. Een zwart colbert is ideaal voor formele gelegenheden, terwijl een colbert in een wat lichtere kleur zoals grijs, beige of lichtblauw eigenlijk altijd wel kan. Ook op een spijkerbroek met een T-shirt eronder. Elke man krijgt direct meer stijl en allure wanneer hij een mooi colbert draagt.

Alles van denim

Denim is al meer dan honderd jaar de populairste stof voor broeken. Hoewel de mode rondom de modellen verschilt, keert ieder model op een bepaald punt weer terug. Gooi je oude broeken dus niet zomaar weg. Een mooi spijkerjack kan daarentegen eigenlijk altijd wel! Kortom: investeer in een paar tijdloze items. Met mooie geklede sneakers, een paar kwalitatieve witte overhemden, colberts in zwart en een wat lichtere kleur en items van denim kun je de plank eigenlijk nooit misslaan.

Style
  • Andrea Piacquadio (Pexels)