In dit restaurant eet je naakt

Is dat geen fijne gedachte. Een lekker mals biefstukje naar binnen werken in je naakie. Wie wil dat nou niet. Een gat in de markt voor nudisten, dachten ze.

ZIEN: In dit restaurant eet je naakt

Een tijdje leek het erop dat naakt eten hét ding zou worden in Frankrijk. Frankrijk staat namelijk bekend als 's werelds snelst groeiende populatie nudisten. Dus werd er Parijs een restaurant geopend waar men naakt kon eten. Een gat in de markt voor de nudisten. Een lekker mals biefstukje naar binnen werken in je naakie. Wie wil dat nou niet.

Nou, kennelijk een heleboel mensen. Het restaurant sluit ook binnenkort zijn deuren. Terwijl de opening van het restaurant grote hoeveelheid media-aandacht kreeg, sloeg het niet echt aan. Waarom het restaurant niet liep, schijnt aan de sfeer te liggen, het eten en de locatie van het restaurant te liggen. Het lag namelijk wel in Parijs, maar wel aan het randje. Wegens te weinig klanten zijn ze genoodzaakt het restaurant te sluiten.

Aarzel dus niet om nu te reserveren voor een naakt diner in Parijs. Dit is het moment. O'naturel gaat op 19 februari 2019 sluiten. Hup naar Parijs. Kan ook weer van je bucketlist af.