Seks, maar dan nét even anders

Vind jij het gemiddelde van twee keer per week veel te weinig, deel je graag een speels tikje uit en fantaseer je over de buuf in latex lieslaarzen? Gefeliciteerd: je bent hartstikke basic. Althans, vergeleken met deze voorkeuren wel.

Sploshing

ROND, BOL EN OPGEBLAZEN 

Ballonnen associeer je met verjaardagen. Irritante kinderfeestjes. Enge clowns. Maar niet met sex. Toch zijn er naar schatting duizenden ‘looners’ in de wereld: mensen die een fetisj hebben voor ballonnen. Je kunt ze grofweg opdelen in twee groepen: de niet-knappers en de knappers. Zo zijn er mensen die ballonnen niet willen laten knappen en ze willen knuffelen, zoenen, strelen, en er wellicht zelfs op willen seksen. En je hebt mensen die een kick krijgen van de knal – dan zijn ze dominant. Het geluid zou voor hen gelijkstaan aan een orgasme. Dus ja, mensen. Het leven is een feestje, maar je moet zelf de ballonnen ophangen. Haha. 

SPLOSH JIJ OF SPLOSH IK? 

Beetje slagroom her en der, chocoladesausje erbij. Aardbeien misschien. Vast herkenbaar. Maar er zijn ook mensen die nog een stapje of vijfhonderd verdergaan. ‘Sploshing' betekent dat mensen opgewonden worden van vloeistoffen op hun lijf. Denk dus slagroom (wie heeft het niet gedaan), maar ook modder, yoghurt, pindakaas, honing, verf. You name it. Lichaamssappen tellen trouwens niet mee. Mag wel, doe wat je niet laten kunt, maar het valt niet onder sploshing. Dat je het effe weet. 

SPUIT ERIN EN SPUITEN MAAR? 

Eindeloze sex, waar echt geen einde aan komt. Of nou ja: pas na een paar dagen. Chemsex heet het, en het wordt mede mogelijk gemaakt door drugs. En dan bedoelen we: crystal meth. Twee jaar geleden trokken Nederlandse hulporganisaties al aan de bel: deze combi van sex & drugs was overgewaaid uit de gayscene in Londen, Barcelona, Berlijn, en bereikte nu ook Nederland. Een ex-verslaafde vertelde aan de NOS hoe hij dagen kon rampetampen nadat hij een spuit in zijn arm had gehad. ‘Ik ging de eerste keer meteen vier dagen en drie nachten door.’ Wij zijn niet bepaald heel jaloers, want hé, wees slim en doe geen drugs. 

POPPETJE 

Je kan verslaafd zijn aan vrouwen – zijn we allemaal wel een beetje – maar je kan ook verslaafd zijn aan vrouwen zonder hartslag. Nou ja: vrouwen die ook nooit een hartslag hebben gehad. Poppen dus. Everard Cunion uit Engeland is getrouwd met zijn pop Caroline. Nu leeft hij samen met twaalf poppen. Hij maakt ze op, gaat ermee naar bed, kleedt ze aan, en uit, en weer aan, en weer uit. Oh, en hij viert ook kerst met ze. Dat moet een fijn kerstmaal zijn! Goedkoop en vredig, want: ze zeuren niet, eten niks en spreken je niet tegen. Heerlijk. 

MET DE AUTO 

Van mooie bolides houden we allemaal, vooral als ze nieuw, glanzend, duur en oorverdovend luid zijn. Geven we ruiterlijk toe. Is ook genetisch in ons vastgelegd: hersenen van autoliefhebbers verwerken beelden van auto’s op dezelfde manier als waarop ze beelden van mensengezichten verwerken. Maar er bestaan ook mannen die auto’s écht zien als mensen. Waar ze sex mee kunnen hebben. Chris Donald, een monteur uit Engeland, ging viral omdat hij toegaf met dertig auto’s sex te hebben gehad. De Peugeot 205, ‘Laura’, was zijn favoriet.