Lukas Podolski opent zesde kebabzaak

Lukas Podolski heeft een succesvolle voetbalcarrière achter de rug waarin hij zelfs wereldkampioen werd. Tegenwoordig scoort de oud-aanvaller met kebab.

Voetballer Lukas Podolski opent zesde kebabzaak

Lukas Podolski

De Poolse Duitser Podolski speelde in het verleden onder andere bij Arsenal, Bayern München en Galatasaray. De stad Istanbul en de plaatselijke keuken heeft schijnbaar indruk op de voetballer gemaakt, aangezien hij binnenkort zijn zesde kebabzaak opent. 

Turkije

Van de vijf die er al zijn geopend, zijn er vier in Keulen, de stad waar hij zijn carrière bij FC Köln begon. Mangal Doner (zoals de keten heet) is een groot succes want in februari komt er een nieuw filiaal in Bonn. Podolski licht zijn keuze ook toe: “Bonn is een geweldige plaats met geweldige mensen die de heerlijkste kebab willen.”

Italië

Mochten de kebab-eters daarna nog een toetje willen dan kunnen ze in dezelfde stad nog een ijsje halen. Podolski heeft in die stad ook nog een ijssalon. “Die zaak doet het al goed,” aldus de voetballer die de Italiaanse smaak van ijs waarschijnlijk bij Inter Milan heeft ontwikkelt. Ook bezit de hij nog een kledingwinkel, want ja mode en Milaan horen bij elkaar. Uit zijn tijd in Engeland bij Arsenal heeft hij schijnbaar het idee voor een pub opgedaan.

Japan

Het is alleen nog wachten op een sushi-restaurant aangezien de voetballer schijnbaar van alle landen waar hij heeft gespeeld iets meeneemt om een eigen zaak van te maken. Podolski speelt op dit moment in de J-League voor Vissel Kobe, dezelfde club waar Andrés Iniesta voetbalt.

Entertainment
  • Hollandse Hoogte