Roxeanne Hazes treedt op in ondergoed

Roxeanne Hazes had een verrassing in petto voor de bezoekers van haar concert in Tivoli Vredenburg. Ze stond dit weekend namelijk in haar ondergoed op het Utrechtse podium!

Roxeanne Hazes in ondergoed

Ode aan rolmodellen

Over de beslissing om slechts in haar ondergoed op te treden plaatst ze een bericht op haar Instagram. ‘Een dag lang heb ik getwijfeld om aan te trekken wat ik gisteren op het podium droeg,’ schrijft de zangeres bij een video van het optreden. Hierop is te zien dat ze een zwart setje draagt. 

’Sterke, prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel.’ Ze geeft ook een shoutout naar de zangeressen Lizzo, Charli XCX en Lady Gaga, de vrouwen waar ze op doelt. Ze vervolgt haar bericht met een belangrijke boodschap voor haar volgers: ‘F*ck die maatschappelijke eisen, want ook jij mag er zijn!’

Eventuele negatieve reacties handelt ‘Dochter Dré’ ook gelijk maar even af: ‘Dus… Nee dankje, ik hoef geen stylist, warme kleding of meer te bedekken om jou een plezier te doen,’ besluit ze het bericht. 

Naaktshoot

De beslissing van de zangeres om in haar ondergoed op te treden kwam niet uit de lucht vallen. Eerder deze maand liet Roxeanne zich al naakt fotograferen voor het Linda Meiden Winterboek. Ze deelt de onbewerkte ‘nudes’ met de hashtag ‘bodypositive’ op Instagram. 

Entertainment
  • Hollandse Hoogte