Seksjournaliste Billy en het beste diepte-interview ooit

Eerder kon je lezen hoe seksjournaliste Billy het aanlegde met een Griekse seksgod. Zou ze hem weer kunnen ontmoeten?  

billy diepte interview

Dit is aflevering 8 van de serie van Billy de seksjournaliste, die we publiceren in samenwerking met erotisch platform Rouze. Playboy-lezers mogen 14 dagen gratis lezen en luisteren bij Rouze. Ga naar rouze.me/playboy en vul bij de couponcode playboy in.

Mmm, zo wil ik elke werkdag wel beginnen, met een ochtendduik in de oceaan. Ik heb heerlijk diep geslapen en voel me loom. Loom en… sexy. Het kristalblauwe water is nog koel en zet mijn zintuigen weer op scherp. Ik heb mezelf voorgenomen om die intrigerende god van de zee vandaag eens op te zoeken. Of zou hij alleen door Richard ingehuurd zijn voor het avondentertainment? Zo maar eens bij hem checken. Maar eerst… ontbijten. Uítgebreid ontbijten.

Mijn telefoon trilt. Yes, in de pocket. Richard heeft me zijn gegevens net door geappt. Nikolaos Samiotis is zijn naam. Met mijn laptop op schoot, op mijn eigen balkon grenzend aan mijn suite, ben ik wat desk research gaan doen. Hij schijnt de meest gewilde vrijgezel van Griekenland te zijn. Een kind van een Griekse vader en een Nederlandse moeder. Ik stuit op foto’s van hem. Hij staat op elk beeld omringd door vrouwen uit, zo te zien, rijke societykringen. Ik zie beelden van chique cocktailparty’s, enorme jachten… oh, en eentje in een private jet. Wow, wat ziet hij er goed uit. Na wat verder klikken, lees ik een artikel van een populaire Griekse roddelwebsite. Met behulp van Google Translate ontdek ik dat Nikolaos een bedrieglijke gigolo schijnt te zijn waaraan al veel rijke vrouwen ten prooi zijn gevallen. Hij schijnt het alleen maar om het geld te doen.

Hier zit een mooi verhaal in - ik voelde het al toen ik hem gisteren zag... Wat een aantrekkingskracht.

Mijn vingers vliegen over het toetsenbord van mijn telefoon.

‘Ik vond het heerlijk met je, gisteravond. Maar vandaag… wil ik je graag op een andere manier leren kennen.’

Tot mijn verbazing krijg ik direct een appje terug.

‘Beautiful Billy. I would love to get to know you better. Tell me, what did you have in mind?’

Ik typ iets over mijn seksrubriek in een populair Nederlands magazine. Dat ik hem graag wat vragen wil stellen. En of hij…. het aandurft om over de Griekse landsgrenzen heen wat meer bekendheid te genieten?

‘A sex column in a Dutch magazine… that sounds interesting. Tonight I have to catch up with Richard, so yes… we can make it work. Let’s meet at 11 PM at the cocktailbar on the deck of Olympus.’

‘Ik zie je daar,’ typ ik nonchalant terug, en leg mijn telefoon neer. Ik heb het warm en trek mijn jurkje uit. Dan sluit ik mijn ogen en voel ik hoe ik langzaam wegzak in een herinnering, terug naar het glazen podium van gisteravond…

Nog een graadje warmer

Ook vanavond vloeit de champagne weer rijkelijk, maar ik hou me in. Ik heb immers nog een taak te volbrengen: Nikolaos interviewen. Naast me zit een vrouw die me aan Vera doet denken: mijn Friend With Benefits die ik nog steeds weleens zie, sinds die eerste keer dat we elkaar op de seksboerderij in Drenthe hebben ontmoet. Haar mooie groene ogen en sexy lijf zorgen ervoor dat ik het nog een graadje warmer krijg. Ze zit in de events, vertelt ze, en kent Richard persoonlijk. Het is de eerste keer dat ze hier is, maar, als het aan haar ligt, niet de laatste... Ze geeft me een veelbelovende knipoog en zegt dat ze gisteravond voor het eerst in haar leven een trio heeft gehad. Ze is nu een jaar gescheiden van haar man en haar seksleven is er sindsdien duizendmaal beter op geworden.

Mmm, ik heb het idee dat ze met me aan het flirten is. Het is dat ik straks een afspraak met Poseidon heb, anders had ik haar voorgesteld om op een rustigere plek verder te kletsen.

Het is nog rustig op het dek, al zie ik daar een stelletje dat het toetje in de eetzaal heeft ingeruild voor iets minstens zo lekkers. Ik neem plaats aan een statafel vlak bij de bar en druk mijn billen in het zachte leer van de barkruk. Ik heb een zwart zijden jurkje aangetrokken. Niet te opvallend, maar sexy genoeg. Zonder dat ik Nikolaos aan zie komen lopen, voel ik dat hij dichtbij is. Ik kijk opzij. Mijn hart gaat tekeer. De aantrekkingskracht die ik bij deze man voel is… bijna overweldigend. Ik probeer rustig te blijven, maar een opgewonden spanning raast door mijn lijf.

‘Hi, Billy…’ Hij drukt een kus op mijn wang, die als reactie daarop nog meer gloeit dan hij al deed. ‘Wat zie je er prachtig uit. Net als… gisteravond, maar dan… anders.’ Hij knipoogt.

Ik stamel iets en lach verlegen.

Geen baard vanavond. Maar hij ziet er niet minder goddelijk uit.

Dan zet ik mijn taperecorder op play. Ik begin hem vragen te stellen. Hij antwoordt zelfverzekerd, zonder omwegen. De Griekse media proberen hem in een hokje te duwen, vertelt hij, maar de waarheid is een stuk complexer. Zijn antwoorden gaan half langs me heen. Het zijn zijn mooie handen waarmee hij zijn woorden kracht bij zet. Het is zijn sexy stem die me kriebels in mijn onderbuik bezorgt... Wow, de energie van deze man. Zou hij ook voelen wat ik voel?

Zilt en zoetig

‘He’s so into you...’ Het is de PR-vrouw van gisteren, die opeens naast me staat en haar bevindingen zachtjes in m’n oor fluistert.

Ik lach terug, zou ze gelijk hebben? Dan richt ik mijn aandacht weer op Nikolaos.

Of ik genoeg weet zo? Hij kijkt me uitdagend aan. En of hij mij nu wat vragen mag stellen?

Ik knik. Dit is niet de rol waar ik me comfortabel in voel. Maar tegen deze man kan ik onmogelijk ‘nee’ zeggen. Hij schuift iets dichter tegen me aan. Zijn bovenbeen raakt het mijne. Ik voel hoe mijn hart sneller begint te kloppen, terwijl ik me op zijn vragen probeer te concentreren.

‘Ik vind het heerlijk om met je te praten,’ zegt hij dan. ‘Bijna net zo lekker als...’ Hij valt even stil, ‘...gisteravond.’

Ik wil deze man zo graag.

‘Mag ik je vertellen wat ik zo met je wil doen?’ Zijn vragende stem klinkt schor.

Ik knik. Zelfs een ‘ja’ uitbrengen lukt me niet meer.

‘We gaan naar jouw suite. Daar leg ik je op bed neer. Je trekt je jurkje voor me uit. Ik kom tegen je aan liggen en begin je te zoenen. Eindelijk… eindelijk proef ik je mond. Die heerlijke mond, waarmee je me gisteren zo geil hebt gepijpt. Ik dwing je om me in mijn ogen aan te kijken. Je kreunt. Dan gebied ik je om je benen voor me te openen. Zo ja, heel wijd. Je kronkelt van verlangen. Oh… wat wil je me graag. Ik trek je slipje opzij en laat mijn vingers in je kutje glijden. Fuck, je bent zo nat. Met mijn natte vingers begin ik je clitje te masseren, terwijl ik je diep in je ogen aankijk. Je wilt je ogen dicht doen, maar dat laat ik niet gebeuren. ‘Kijk me aan,’ beveel ik je. Je loenst van geilheid. Fuck, dit diepe oogcontact is zo…. intens. Je doet je best om me aan te blijven kijken. Het lukt je maar net. You’re so damn horny, Billy. Dan trek ik je slipje uit en begin je te likken. Mmm, wat smaak je heerlijk. Zilt en zoetig. Met mijn tong probeer ik al je vocht op te vangen. Van onder naar boven lik ik je…. en weer terug. Je wilt dat ik aan je clitje zuig, hè? Zeg het maar, Billy… zeg maar hoe graag je dat wil. Dan begin ik je clit te zoenen. Zacht en stevig. Ik zuig hem ietsje naar binnen. Het maakt je wild.’

Zijn woorden maken me gek. Ik wil hem. Nu. Ik trek Nikolaos van zijn barkruk.

Machtige god

Het lijkt eindeloos te duren tot we bij mijn suite zijn. Mijn jurk is al uit voordat ik de deur heb geopend. Als de deur in het slot valt, duwt Nikolaos me tegen de muur.

‘Ik ga je zó lekker laten komen, Billy,’ hijgt hij in mijn oor, terwijl hij mijn nek begint te zoenen.

Ik zoen hem terug, mmmmm… zijn lippen… Trek dan zijn broek omlaag. Met mijn beide handen begin ik hem af te trekken. Zijn pik is keihard.

Dan draait hij me in één ruk om. Grijpt met zijn vuist mijn haar vast. In één keer stoot hij bij me naar binnen. Alle spieren in mijn kutje trekken samen. Zijn stoten zijn hard en diep. Hij beroert mijn wateren en heeft me in zijn greep… precies zoals je van een machtige god van de zee mag verwachten.

Dan komt het. Terwijl mijn hele lijf samentrekt, voel ik hoe hij in me spuit. Diepe stralen zaad.

Ik draai me om. Loom… en duizelig, terwijl ik voel hoe het eerste beetje zaad langzaam uit me vloeit. Griekenlands meest begeerlijke vrijgezel, my ass... Vannacht is hij van mij.

Misschien ook voor jou:
Billy gaat mee met de Canal Parade: ‘Jij mag alles met me doen...’ | Playboy
Goodlife
  • Nina Mathijsen