Door: Redactie
Knowhow
3

Dit zijn de zeven tofste sporten op en in het water

Het is warm en je moet afkoelen, op het terras zitten trek je ook maar zolang tot je lever er de brui aangeeft en thuis...

Het is warm en je moet afkoelen, op het terras zitten trek je ook maar zolang tot je lever er de brui aangeeft en thuis voor de ventilator zitten met een waterijsje in je hand is verre van spannend. Als je dan toch moet blijven sporten, je wilt immers fit blijven, en je wilt afkoelen kijk dan eens naar deze dikke sporten op, rondom en in het water. Het weer slaat de komende week wel weer om dus misschien moet je er een beetje vaart achter zetten, voor je het weet is de zomer weer voorbij gevlogen en ben je tussen de buien door aan het tellen hoeveel bladeren van de bomen vallen. Afijn, dit zijn enkele toffe watersporten die je geprobeerd moet hebben.

Lees ook: Negen tips voor een goede nachtrust tijdens bloedhete nachten

1. Paddle Boarding

We beginnen rustig. Dit kan op het strand, op de grachten en in jouw zwembad in de tuin. Ohja, de Miss Nederland finalisten deden het deze week ook in Amsterdam dus er valt genoeg te zien op het water.

Onze toelatingseisen waren hoog dit jaar ? #supyoga #lenig #mistral #amsterdamsegrachten ? Zometeen te zien op @shownieuwssbs6

Een bericht gedeeld door Miss Nederland (@missnederland) op

2. Kitesurfen

Surfen zonder golfen, perfect voor Nederland dus. Het enige wat je nodig hebt is een board, een kite en wat doorzettingsvermogen.

3. Wave Skiing

Nooit van gehoord? Dat kan de sport is hier ook niet zo bekend maar dat maakt het extra leuk. Eigenlijk ga je gewoon skiën, met ski's enzo maar dan op het water. Je hebt er wel een stevige golf voor nodig want als je achter een boot of jetski blijft hangen ben je gewoon aan het waterskiën en dat is net even wat minder origineel.

https://www.youtube.com/watch?v=Ahk48h7P4ts

4. Surf Kayaking

Wel golven pakken maar niet willen skien? Dat kan, je kan namelijk ook in een kayak stappen. Met die kayak betreedt je het ruime sop in plaats van een rivier en pak je zoveel golven als je kan.

https://www.youtube.com/watch?v=DAvqQTPO6Mw

5. Freediven

Freediven is vet! Je duikt maar vergeet expres je luchtflessen en ander duikapparatuur mee te nemen en je hoopt maar dat het goed gaat wanneer je weer naar boven moet om frisse lucht te halen. Trouwens, veel prachtige dames zijn ook actief in deze tak van sport.

https://www.youtube.com/watch?v=IWaNUEWqp2E

6. Kooiduiken

Dit moet per direct de bucketlist op. Ga eens kooiduiken, we garanderen je dat je dit nooit meer zal vergeten.

https://www.youtube.com/watch?v=d-1xU0VfJ-g

7. Zeevissen (vanaf en dik jacht)

Voor diegenen die het wat rustiger aan willen doen, babes in bikini in de buurt willen hebben en iets moeten hebben om op de barbecue te gooien: ga eens vanaf een jacht vissen. Glaasje champagne erbij en als je wil afkoelen neem je gewoon een duik, al jaag je daar wel de vissen mee weg. Maarja dan kan je gewoon langer op het water blijven.

 

Word nu abonnee van Playboy!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws