Voetballer krijgt 5 jaar schorsing vanwege bijten in penis tegenstander

We zien op het voetbalveld af en toe een flinke tackle of een elleboogstoot, maar het bijten in iemands penis is wel heel bijzonder.

Voetballer krijgt 5 jaar schorsing vanwege bijten in penis tegenstander

Hard spel

Wie kent ze niet: de Franse ploegen Terville en Soetrich. De twee clubs speelden tegen elkaar in een regionale competitie in het oosten van het land. De wedstrijd op het veld verliep redelijk rustig: het eindigde in 1-1. Het ging echter goed mis na de partij: op de parkeerplaats buiten het stadion ontstond een vechtpartij.

De gebeten hond

Een speler van Soetrich probeerde tussen twee ruziënde voetballers op te treden als vredesduif, maar werd als dank door een speler van Soetrich in zijn penis gebeten. Hij werd daarna naar het ziekenhuis gebracht en daar kwam de echte schade aan het licht. Het slachtoffer had tien hechtingen nodig en kon vier dagen niet werken. Ook kreeg hij een schorsing van zes maanden aan zijn broek.

Schorsing

De bijter moet echter veel langer aan de kant staan. Hij mag vijf jaar niet meer voetballen. Ook zijn club Terville kreeg straf. Zij moet een boete van 200 euro betalen en krijgen twee punten in mindering voor de vechtpartij.

Humor
  • Panorama
  • iStock