Held! Robin van Persie duikt op tijdens spreekbeurt.. over zichzelf

Je bent pas echt een grote man als je klein kan blijven. Dat bewijst Robin van Persie eens te meer.

Bouchra en Robin van Persie tijdens The Roast of Ali B

Spreekbeurt

Wie vroeger weleens een spreekbeurt heeft gehouden weet: dat is best wel spannend. Helemaal als je het over iets doet waar je dol op bent. Zoals je konijn (dat mee mag), je cavia (die mee mag), je wurgslang (die veilig in een kooitje door je ouders wordt bewaakt, maar soms ook mee mag) of... Robin van Persie. Die UITERAARD ook mee mag. Als'ie wil dan hè?

De kracht van Twitter

Dat besloot de moeder van de 7-jarige Teun hem gewoon even te vragen. Via Twitter. Want Teun is superfan van Robin van Persie en dus ging zijn spreekbeurt over zijn grote idool. En hoe leuk zou het zijn als Teun in plaats van een konijn, Robin van Persie mee mocht nemen? Ze schreef het volgende op Twitter: "Hi Robin van Persie, Teun wil graag zijn spreekbeurt houden over jou en jouw carrière. Aangezien ook iedereen zijn konijn meeneemt, als daar de spreekbeurt over gaat; heb je wat te doen 's morgens op 11 maart? (in Leiden)"

Grote verrassing

Dat had hij blijkbaar nog niet, want tot grote verrassing van Teun verscheen Van Persie braaf in de klas tijdens zijn spreekbeurt. Die had de dag van zijn leven, en de rest van de klas ook. We kunnen niet anders zeggen: dit was een toffe actie van de 'Flying Dutchman'.

Robin van Persie in de klas tijdens de spreekbeurt van Teun (7) - Beeld: Instagram
Entertainment
  • Panorama
  • BSR Agency