Naakt onderlichaam van Amber Rose leidt tot ophef

Ooit gehoord van de SlutWalk? Het is een jaarlijks evenement in Canada georganiseerd door onder anderen Amber Rose waarb...

Ooit gehoord van de SlutWalk? Het is een jaarlijks evenement in Canada georganiseerd door onder anderen Amber Rose waarbij protesten georganiseerd worden tegen slutshaming en sexuele intimidatie. Het evenement werd in het leven geroepen nadat een Canadese agent opperde dat vrouwen zich conservatiever moeten kleden en minder als slet gekleed de straat op zouden moeten gaan, op die manier zouden ze namelijk sexuele intimidatie kunnen voorkomen.

Lees ook: Heren, we zitten midden in het one-night stand seizoen

Dat viel uiteraard niet bij iedereen in goede aarde en dus besloot Amber Rose om op te komen voor de rechten en vrijheid van de vrouw. Een goed streven al vragen we ons af of de uitvoering wel zo doeltreffend is. Je hoort ons verder niet klagen want Amber Rose zelf zet alles op alles om de SlutWalk zo veel mogelijk te promoten. Dit weekend deed ze dat bijvoorbeeld door een vrij expliciete naaktfoto op haar sociale media te plaatsen. Nadat de foto van haar Instagram verwijderd was plaatste ze het nogmaals op Twitter. Op zijn zachtst gezegd leverde dat wat kritiek en discussie op. Zie de hele foto en de reacties HIER.