Zomeractie! Een half jaar Playboy voor slechts 25 euro

Geen geld toch? Zes hele Playboys voor 25 euro? Dachten wij ook. Sla dus je slag en pak die korting. Los kost een Playboy 7,99 euro, dus tel uit je winst.

Zomeractie! Een half jaar Playboy voor slechts 25 euro

Spannende interviews

Tuurlijk, je leest Playboy voor de interviews. Zoals het vraaggesprek met Sander Lantinga, die onthult dat hij als vader óók losbandig en mateloos is. Met Maarten van Rossem, die eindelijk vertelt waarom hij altijd vrouwenjassen draagt. Met dj Charly Lownoise, ooit sexverslaafd en nu zenmeester. Met Jort Kelder, vriend-van-Mark tegen wil en dank. Met Arnon Grunberg, die zijn fascinatie voor Patricia Paay in Playboy wereldkundig maakt.

En dan hebben we het nog niet gehad over onze befaamde profielen. Justin Trudeau, Melania Trump, Boris Johnson: ze kwamen de afgelopen maanden allemaal aan de beurt.

Bloedmooie foto's

Uitgelezen? Dan droom je even weg bij de spannende naaktfotografie: de mooiste modellen, vastgelegd door ’s werelds beste fotografen.

Een Playboy kost los 7,99 euro, maar wil je besparen en elke maand een discreet verpakte Playboy op je deurmat? Klik dan hier of ga naar playboy.nl/zomer. Krijg je geen spijt van!

Style
  • Ana Dias Photography