Sextoys – welke sextoys bestaan er en met welk doel?

Weet je geen raad met het hele arsenaal aan sextoys dat tegenwoordig te vinden is? Geen zorgen, wij nemen de tijd om het aan je uit te leggen.

Sextoys – welke sextoys bestaan er en met welk doel?

Er zijn bijna net zoveel soorten sextoys als dat er sexstandjes zijn… Je hebt zoveel om uit te kiezen!

Van de onschuldige vibrators tot de tepelklemmen, handboeien, pinwielen, spreidstaven, fetisj spullen en meer! Hierbij de 5 meest voorkomende sextoys op een rijtje:

  1. Vibrators zijn waarschijnlijk het meest voorkomende type sextoy. Ideaal voor mensen die moeite hebben om volledig opgewonden te raken zonder intense stimulatie. Ook niet slecht om te weten: vibrators kunnen ook gebruikt worden om niet-erotische regio’s te stimuleren. Ze doen dienst als rug- en schoudermassagers!
  2. Clitorale Vibrators. Deze vibrators zijn vaak veel kleiner, hebben een andere vorm en zijn specifiek bedoeld voor de clit. Ideaal voor diegenen die van clitorale stimulatie houden. Er zijn zelfs clit vibrators die eruitzien als alledaagse voorwerpen zoals lippenstift!
  3. Clitzuigers. Clitzuigers gebruiken luchtdruk om een zachte zuigkracht te creëren. Ze geven een ander gevoel dan vibrators. Mensen die echt van orale seks houden gaan clitzuigers zéker leuk vinden! Wil je er een proberen? Dan is de Satisfyer pro aan te raden!
  4. Buttplugs. Geweldig voor het experimenteren. Ze kunnen je lichaam leren om anale penetratie te accepteren. Ook zijn ze perfect voor het stimuleren van de zenuwen rond de anus. Voor mannen én vrouwen!
  5. Dildo’s. Terwijl ze bijna ouderwets lijken in vergelijking met alle vibrerende, high-tech sextoys die nu beschikbaar zijn, blijven dildo's een klassieker waar veel vrouwen en mannen waarde in zien. Bij het beginnen van grenzen verleggen, komen dildo’s vaak als eerst kijken. Het is een laagdrempelig opstapje naar een vibrator of een clitorale vibrator. Als je op zoek bent naar het gevoel van penetratie dat het dichtst bij een echte penis ligt, zijn dildo’s hét product voor jou. Ze zijn er in verschillende vormen, lengtes en breedtes. Kiezen maar!

Bonus: nét anders dan buttplugs zijn anal beads. Anal beads zijn super voor anaalspel omdat ze één individuele kraal per keer inbrengen, in plaats van soepel en geleidelijk als een buttplug!