Geraldine Kemper aan het skinnydippen in Amsterdam

Het is warm. Zo warm dat Geraldine Kemper besloot poedelnaakt een duik te nemen in de wateren van Amsterdam. Op Instagram deelt de presentatrice een foto van dit verfrissende moment.

Geraldine Kemper skinnydippen

Nu de zon zich steeds vaker laat zien, willen we natuurlijk weten of we al in natuurwater kunnen zwemmen. Geraldine besloot gisteren de proef op de som te nemen, door te gaan skinnydippen in Amsterdam. Op Instagram deelt de presentatrice een vrolijk kiekje vanuit het water. Enne, ze lijkt het erg naar haar zin te hebben. We gaan er dus vanuit dat het water een fijne temperatuur heeft!

'Als je maar lol hebt'

Veel volgers van Geraldine kunnen dit weinig verhullende kiekje – uiteraard – wel waarderen. "Geweldige foto" en "Foto's worden steeds spannender" klinkt het in de reacties. "Prachtige foto, vooral hoe sommige mensen proberen wat te zien", reageert een ander. Een andere volger probeert op subtiele manier een date met de blondine te fixen: "Bij 500 likes ga ik met Geraldine op date." Helaas voor deze dappere man: de 500 likes zijn nog niet behaald. "Als je maar lol hebt", besluit iemand.

Bekijk de foto *HIER*

Online haat

Hoewel de reacties onder deze spannende foto positief zijn, is dat lang niet altijd het geval. Helaas krijgt ook Geraldine weleens te maken met online haat. “Dat is echt niet leuk”, vertelde ze onlangs in gesprek met Robbert Rodenburg. “Ik heb een soort nieuwe strategie: ik lees het zo min mogelijk”, vertelt ze over online berichten. “Wat wel jammer is, want daardoor mis ik ook de mooie dingen. Maar ik merkte gewoon dat het me toch iets deed (de negatieve reacties, red.)”, vervolgt ze. “Ik kijk daarom ook niet meer op Twitter.”

De presentatrice richt zich dan ook liever op de mooie dingen in haar leven. “Ik moet me meer focussen op het positieve”, deelt ze. “Ik heb heel lieve mensen om me heen en daar focus ik me altijd op. Ik heb vet leuke vrienden en ik doe leuk werk. En er zitten altijd mensen tussen die me niet leuk vinden: prima.”

Misschien ook voor jou:
Geraldine Kemper valt ook op vrouwen
Women
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram