PLAYBOY ADVISOR: ONENIGHTSTANDS EN AFSTERVENDE HERSENCELLEN

Wat als je onenightstand niet tot een hoogtepunt komt? Hoe laat je je vriendin minder make-up dragen? Je leest het allemaal in de Playboy Advisor.

advisor

Ik heb vaak onenightstands, maar het lijkt alsof mijn veroveringen meestal geen climax bereiken. Doe ik iets verkeerd? - Sjors de P., Gorinchem

Vaak denken wij mannen dat we geweldig zijn in bed en alles goed doen. Van alle oohh’s en aahh’s stijgt ons ego. De avontuurtjes lijken in ons hoofd geweldig, maar in de realiteit is het zelden zo ideaal. Je kunt er dan wel trots op zijn dat je een vrouw mee naar huis hebt gekregen, maar belangrijker is wat je met haar doet. Ligt dat alleen maar aan jou? Nee. Slechts 40 procent van de vrouwen is in staat om tot een hoogtepunt te komen met een onenightstand. Dit blijkt uit een onderzoek van het Amerikaanse Indiana University. Zelfs al ben je de beste minnaar ter wereld, dames gedragen zich toch anders dan wanneer ze een relatie hebben. Dus kop op, blijf doorgaan en sla een 40 procent-vangst aan de haak.

Ik heb gelezen dat als je sigaren in een humidor bewaart, je het beste de cellofaanomslag eromheen kunt laten tot vlak voordat je er eentje gaat roken. Dit heb ik altijd gedaan, tot ik vorige maand een experiment deed. Ik deed een paar sigaren (Partagas Black Labels, CAO Italias, Brick House Maduros) zonder de cellofaantjes in een humidor. Toen ik ze rookte, merkte ik dat ze een vollere smaak hadden. Hoe kan dit? - Pascal D., Utrecht

Dat is geheel afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. Een cellofaanverpakking zorgt ervoor dat een sigaar die niet op de juiste manier is opgeborgen, niet zo snel uitdroogt en zijn smaak verliest, maar ze zijn natuurlijk niet perfect. In een goed geijkte humidor zal een verpakte sigaar niet uitdrogen, maar hij zal ook geen vocht in de humidor opnemen. Het lijkt erop dat je de smaak van een iets vochtige sigaar beter kunt waarderen. Een van de redenen waarom bepaalde sigaarliefhebbers hun sigaren verpakt opslaan, is om te voorkomen dat de smaken van verschillende sigaren overspringen op elkaar. Je kunt ook de uiteinden van de omslag openhouden in de humidor. Dat zou ervoor moeten zorgen dat het vocht erin kan, maar de smaken niet met elkaar vermengen.

Ik heb eens gehoord dat door te ketsen je hersencellen kunnen afsterven. Klopt dat? - Michel V., Bussum

Als dat het geval was, kan Playboy je dan op een betrouwbare manier antwoord geven op deze vraag? Precies. Het tegenovergestelde is het geval: naaien maakt slim! Wetenschappers van de Konkuk Universiteit in Seoul hebben ontdekt dat geslachtsgemeenschap mentale prestaties verbetert en vorming van nieuwe zenuwcellen stimuleert. Om een hoger IQ te krijgen moet je dus regelmatig een goeie beurt inlassen.

Zwaar opgemaakte vrouwen vind ik niet mooi. Mijn vriendin draagt erg veel ma-ke-up. Hoe kan ik haar ompraten om minder te dragen? - Patrick K., Sneek

Geef haar een compliment en vertel dat ze wat jou betreft niet zoveel make-up nodig heeft. En geloof Playboy, je bent niet de enige man die dit vindt. Maar vrouwen dragen make-up met een reden. Als je vriendin zich minder mooi voelt zonder make-up, is het logisch dat ze wat op wil doen. Uit een enquête van een Nederlands vrouwenblad blijkt dat 20 procent van de vrouwen nooit zonder make-up de deur uit gaat. Wees een beetje lief voor je vriendin; misschien is er wat meer zelfvertrouwen nodig om minder te dragen.

Helaas kan Playboy niet alle vragen publiceren, maar we beantwoorden ze graag. Dus heb je zelf een dringende vraag op het gebied van sex, relaties, vrouwen of andere zaken? Stel 'm aan de Playboy Advisor! Mail naar redactie@playboy.nl en wij zullen onze levenswijsheid geheel belangeloos met je delen.

Misschien ook voor jou:
Playboy Advisor: de beste vragen over relaties