'Mag ik mijn extreme seksspeeltjes wel meenemen op huwelijksreis naar Amerika?'

Wat is een goede plek voor een eerste date? Moet je na het eerste biertje nu wel of niet direct naar de wc gaan? Wat zijn de valkuilen van veganistisch leven? De Playboy Advisor beantwoordt al je brandende vragen.

seksspeeltjes

Wat is eigenlijk een goede plek voor een eerste date? Met een uitnodiging voor de bioscoop kan het niet fout gaan, of toch wel?

Sonny van T. — Zaandam
Samen naar de film gaan is niet de meest innovatieve manier om elkaar te leren kennen, maar het blijft een klassieker. Het kan verleidelijk zijn om elkaar zo gemakkelijk op een donker plekje te krijgen zonder al te veel woorden met elkaar te wisselen. Je leert elkaar zo alleen niet goed kennen. Volgens een onderzoek van datingwebsite Parship waardeert slechts 42 procent van de vrouwen een date naar de bioscoop. En hoewel je in de bioscoop niet veel met elkaar hoeft te praten, zijn deze dates niet voor de beginner. De lijn tussen subtiel contact en elkaar wat offensiever aanraken is in de bioscoop haarscherp, want 23 procent van de ondervraagde vrouwen vond het aanraken in de bioscoop juist een echte moodkiller. Pak het dus vooral tactvol aan.

Ik mag een nieuwe auto uitzoeken en heb al een mooi model in mijn hoofd. Alleen qua kleur kom ik er niet uit. Hebben jullie goede raad?

Luke G. — Roermond
De autokleur kan volgens een door Ford gesponsord onderzoek veel vertellen over de autobezitter. Mannen met zwarte wagens worden daarin omschreven als impulsief en licht ontvlambaar, terwijl donkerblauw staat voor een conservatieve eigenaar. Is je auto rood, dan ben je aanzienlijk doelgerichter dan anderen. Maar goed, naar welke kleur neig je? Aangezien je het aan profs op het gebied van afleiding en mannenplezier vraagt, raden we je aan voor zwart te gaan.

Men zegt weleens dat je na het eerste biertje niet meteen naar het toilet moet gaan. Klopt het dat je, als je dat wel doet, daarna nog veel vaker moet?

Marcel G. — Groningen
Jazeker, en om een eenvoudige reden: bier heeft een diuretisch effect, wat betekent dat je sneller naar het toilet moet. Wie zich al bij een halfvolle blaas bij het toilet meldt, zal daarna veel vaker terugkomen omdat de blaas blijft aangeven dat je moet plassen. Met bier gebeurt dit al vrij snel, alcohol verlaagt namelijk het hormoon ADH dat ervoor zorgt dat vocht langer in het lichaam blijft en je niet al het vocht uitplast. Als je bier op een lege blaas drinkt komt het alcohol sneller in je bloed, waardoor de blaas nog verder uit balans raakt. Hoe meer je drinkt, hoe minder het antidiuretisch hormoon werkt en dus hoe vaker je moet plassen. Zo blijf je gaan.

Mijn verloofde en ik zijn bezig onze huwelijksreis te plannen. Eigenlijk willen we naar Amerika, maar we hebben onze bedenkingen. We zijn gek op extreme seksspeeltjes, maar misschien zijn ze daar bij de Amerikaanse douane wel heel streng in. Wat let ons?

Matthieu B. — Nijmegen
Waar willen jullie precies naartoe? In Arizona bijvoorbeeld is het bezit van seksspeeltjes aan banden gelegd. Per huishouden mag je maximaal twee dildo’s meenemen. Ook Nebraska kan voor verrassingen zorgen. Seks is daar legaal, mits jullie allebei een nachthemd dragen. In het geval dat Virginia op je lijst staat, moet je weten dat je daar alleen in het donker mag vogelen. Jullie vinden vast wel een land waar je helemaal los kunt gaan. Veel plezier!

Mijn, hopelijk binnenkort, vriendin benadrukt voortdurend dat ze strikt veganistisch wil leven. Met welke valkuilen moet ik rekening houden?

Florian K.— Maastricht
Het is je waarschijnlijk wel duidelijk dat je haar in ieder geval niet moet meenemen op date naar een steakhouse. Kom met andere suggesties voor een restaurant, of laat haar kiezen waar jullie heen gaan. Geef haar geen eieren als ontbijt, draag geen leren of bonten jassen en ga respectvol met dieren om. Je hebt zelfs veganistische condooms en glycerinevrije glijmiddelen, daar zitten geen dierlijke producten in. Andere valkuilen waar je eventueel intrapt vergeeft ze je ongetwijfeld als je er al zoveel aandacht aan besteedt. En zo niet: zoek dan een minder strenge vriendin die beter bij je past

Heb jij ook een brandende vraag voor onze Playboy Advisor? Stel hem dan door een mail te sturen naar redactie@playboy.nl. Wij zullen onze levenswijsheid geheel belangeloos met je delen.

Knowhow
  • Adobe Stock