Op advies van de dokter: steek je penis niet in een mierennest wanneer je hem niet meer omhoog krijgt

Voor de mannen die deze waarschuwing nodig hadden...

mierennest

Soms kom je een nieuwtje tegen waarvan je denk: 'Ja hoor, wie doet dát nou?' Maar blijkt dat wij wandelende vleeszakken toch iets minder slim zijn dan we denken en zo zijn ook de meest bizarre nieuwtjes dus berust op waarheid. Een Thaise dokter gaf namelijk een heel bijzondere waarschuwing voor patiënten met een erectiestoornis. Een waarvan wij dachten dat we hem überhaupt niet nodig hadden. Maar voor de kerels onder jullie die full vegan-extremist gaan en alleen nog maar plantaardige oplossingen willen voor alles in je leven is het misschien toch het delen waard.

Een mafklapper op video

Stel je het volgende voor: je bent een mafklapper in Thailand met een erectieprobleem. Je loopt rond in de jungle en staat opeens oog in oog met een mierenhoop. Een nest van rode mieren maar liefst. Wat doe je dan? Dan steek je dus blijkbaar je penis ín die mierenhoop, schreeuw je het uit van de pijn om het vervolgens - na je Lange Jan met flink wat water te wassen - fijntjes over te doen. Dit is precies wat er gebeurd in een populaire video in Thailand. Een video die massaal gedeeld wordt door de populatie. De reactie van een Thaise dokter was niet positief: "Dit is dus heel ineffectief", zei de beste man volgens Nieuwnieuws. No shit, Sherlock.

Wat dan wel?

Goed, geen mierenhoop dus. Dokter Soranai Onwan uit Chiang Mai is gelukkig een man van oplossingen en komt dus ook met een alternatief: "Bij erectieproblemen is het veel nuttiger om de onderliggende oorzaken aan te pakken. Het kan dan gaan om onregelmatigheden in de bloedsomloop, problemen met het zenuwstelsel, hormonen of mentale gezondheid." Dat klinkt al veel wetenschappelijker onderbouwd. Dus heren: laat die mierenhoop met rust en ga gewoon naar de dokter.

Die insecten zitten waarschijnlijk ook niet te wachten op jouw ongevraagde brandweerslang.

Entertainment
  • Nieuwnieuws
  • Adobe Stock