De smaak van: Lucas Hamming

Lucas Hamming (27) is muzikant. Op 22 oktober komt zijn nieuwe album POSTPONED uit. In november tourt hij langs de Nederlandse poppodia.

Lucas Hamming

Vetste serie?
"
Floris. Echt oldskool, maar dat is zo hard! Gespeeld door Rutger Hauer én geregisseerd door Paul Verhoeven, twee legends."

Lelijkste tattoo die je ooit hebt gezien?
"Tribal. Ik liep hier in Berlijn langs een tattoo-artiest, die had wat tekeningen liggen, waaronder een tribal. Toen dacht ik: hmmm, zal ik? Misschien wordt het straks wel weer hartstikke vet. Uiteindelijk toch maar niet gedaan."

Wat is je duurste kledingstuk?
"Dat zijn schoenen van Saint Laurent, die kosten 945 euro."

Wat is het beste boek dat je hebt gelezen?
"
Het Gouden Ei van Tim Krabbé. Die vind ik zo spannend, dat ik hem elk jaar op vakantie opnieuw lees. Dan moet ik inkomen met lezen en dat boekje is zo dun, je gaat er zo doorheen. Dan kun je verder met het volgende boek."

Met welke bekende vrouw zou je weleens een beschuitje willen eten?
"Dua Lipa. Ik zit al jaren achter haar aan, maar ze ziet me nog steeds niet staan."

Drank of drugs?
"Drank. Ik ben tegenwoordig helemaal in de natuurwijn, maar ik drink me wel failliet. Zo duur is het."

Mooiste horloge?
"Ik heb een made-to-measure zelf samengestelde Seiko, gemaakt door 62Mods. Heel blij mee."

Wat is je favoriete auto?
"Een Volkswagen camper. Mijn ouders hebben een oude T3-bus en mijn broer heeft daar een nieuwere variant van. Met een busje heb je de meeste vrijheid, kun je gaan waar je wil."

Waar geef je veel geld aan uit?
"
Eten! Zoals bijvoorbeeld bij Bak en Bambino, in Amsterdam. Daarnaast heb ik een zwak voor Aziatische afhaal. Ik ben een kwart Indonesisch, dus dat is ook met de rijstlepel ingegoten. Ik vind eten zo interessant dat ik nu ook aan het zoeken ben of er een soort foodculturestudie is die ik kan volgen."

Misschien ook voor jou:
De smaak van: Danny Vera
Entertainment
  • BrunoPress