Geen inspiratie voor een cadeau? Scoor een adventsbox

Een cadeau scoren voor de gemiddelde man kan nogal lastig zijn, helemaal wanneer je zelf een man bent. Wat is dat toch met ons; waarom kunnen we meestal niet even snel iets kopen, inpakken en iemand cadeau geven? 

Geen inspiratie voor een cadeau? Scoor een adventsbox

Om het je wat gemakkelijker te maken, hebben wij het ultieme cadeau voor mannen gevonden: The Alpha Men Adventsbox. Een adventsbox? Oh, jazeker. In dit artikel vertellen we je er meer over en geven we je vast een tipje van de sluier over wat je in die box kunt verwachten.

Advent? Vieren we dat dan?

Misschien heb je bij een adventsbox geen flauw idee waar we het over hebben. Toch zien we dit soort boxen de laatste jaren steeds vaker in de winkels en webshops verschijnen. Van oorsprong werd advent gevierd met een adventskalender vol chocolaatjes. Hierbij is het de bedoeling dat je vanaf 1 december tot en met 24 december iedere dag een vakje opent om van zo’n lekker chocolaatje te genieten. Je kunt een adventsbox wel met zo’n kalender vergelijken, aangezien het principe hetzelfde is. Het design en de inhoud is net een tikkeltje anders; in een adventsbox zitten namelijk 24 cadeaus. Hierbij scoor je iedere dag een andere verrassing, afhankelijk van het thema van de adventsbox.

Adventsboxen zijn echt iets van de laatste jaren. Zo begon de Bijenkorf al jaren geleden met de verkoop van dit soort boxen vol lekkere verzorgingsproducten. De box van 2021 was binnen no time uitverkocht (check hier een unboxing van dit product), wat zeker iets zegt over de populariteit ervan. Daarnaast zijn er andere shops die sinds een tijdje massaal adventsboxen aan het produceren zijn. De inhoud van zo’n box verschilt en is afhankelijk van waar je het koopt. Zo bestaan er boxen die vol zitten met verschillende soorten bier en kun je kiezen voor een adventsbox met verzorgingsproducten. Het is maar net wat je leuk vindt. Vooraf weet je natuurlijk nooit precies wat je koopt, maar dat is natuurlijk de hele bedoeling van zo’n box.

Adventsbox voor mannen kopen

Veel mannen denken dat dit soort boxen alleen maar te koop zijn voor vrouwen. Nope! Ook voor mannen is er van alles te vinden wanneer het om adventsboxen gaat. Neem bijvoorbeeld The Alpha Men Adventsbox, een stoere box vol toffe cadeaus voor hem. De basis van The Alpha Men Adventsbox is een box vol verzorgingsproducten. Denk hierbij aan shampoo, shower gel, scheerschuim en zelfs bronzer. Ook voor de innerlijke verzorging wordt gezorgd met onder andere The Alpha Men IPA. Meer gaan we niet verklappen, maar er zit sowieso heel veel lekkers in. Kortom: een hele interessante box voor de diverse man.

Het grote voordeel van zo’n adventsbox voor mannen is dat je eigenlijk sowieso scoort. Tussen die 24 cadeautjes moet immers écht wel iets zitten wat de ontvanger leuk vindt. En daarbij: een adventsbox is ook hartstikke tof om aan jezelf cadeau te doen. Jij weet immers ook niet wat er precies in The Alpha Men Adventsbox of een ander pakket zit. Daar vertellen we verder ook niks over, want het is toch wel juist leuk wanneer dit een verrassing blijft. Dat is immers hét verrassingseffect van een adventsbox. Ben je dus nog op zoek naar een goed cadeau voor jezelf of voor je vader, je partner of een collega? Dan zit je met deze uitgebreide adventsbox helemaal goed.

Wat kost een adventsbox voor mannen?

Per webshop of winkel verschilt het hoeveel de adventsbox kost. Wil je The Alpha Men Adventsbox kopen? Dan ben je € 49 kwijt voor een adventsbox met een waarde van € 153. Moet je nagaan hoeveel geld je bespaart! De meeste adventsboxen die je kunt kopen zijn voordeliger dan de daadwerkelijke waarde ervan. Dat is een beetje the price you’ll pay voor een box met een inhoud waar je nog niks van weet. Je bepaalt dus je eigen budget, maar onthoud: des te goedkoper de box, des te minder luxe producten erin zitten. Hoe meer geld je uitgeeft, hoe duurder de producten zijn die erin zitten.

Hoewel het bij een adventsbox natuurlijk meer om het idee gaat van een tof cadeau vol andere cadeautjes is dat wel goed om te weten. Wil je liever voor een adventsbox vol eten en drinken gaan? Ook op dat gebied is van alles te vinden. Niet alle boxen zijn alleen gevuld met verzorgingsproducten. Er zijn zelfs boxen met geurtjes, bier, snacks, wijn en sokken. We zeiden het toch: er is écht voor iedere man een match te vinden wanneer het om een adventsbox gaat. Wij gaan nog even verder genieten van The Alpha Men Adventsbox - misschien is dat óók iets voor jou.

Goodlife
  • iStock