How to: jouw vrouw of vriendin pleasen op vakantie

Als je van plan bent om op vakantie te gaan samen met jouw vrouw of vriendin, dan is het fijn als de sfeer goed is. Er zijn dan ook verschillende dingen die jij, als man, kan doen om het haar naar haar zin te maken. Onderzoek wijst namelijk uit dat er veel dingen zijn die vrouwen aantrekkelijk vinden aan hun partner, die jij aan haar kan laten zien tijdens jullie vakantie. Dus, ook benieuwd hoe jij jouw vrouw of vriendin kan pleasen op vakantie? Lees dan snel verder!

How to: jouw vrouw of vriendin pleasen op vakantie

Wat vindt een vrouw aantrekkelijk?

Er zijn verschillende aspecten en karaktereigenschappen die vrouwen over het algemeen aantrekkelijk vinden in hun partner. Natuurlijk is niet iedereen hetzelfde, maar je zal merken dat je met deze tips jouw partner versteld zal laten staan.

Vrouwen vinden het aantrekkelijk als:

1. Je goed voorbereid bent.

Voor jullie vakantie is het dan ook belangrijk dat je zelf je eigen zaken regelt. Denk hierbij aan het inpakken van je eigen koffer en je inlezen over het gebied waar je heen gaat. Zo kan je de juiste spullen en kleding meenemen. Vrouwen vinden het namelijk een echte afknapper als zij jouw koffer moeten inpakken, of je moeten wijzen op dingen die je bent vergeten. Als je nou helemaal een beurt wilt maken en je partner wilt verrassen, dan boek je alvast vooraf een parkeerplaats bij de luchthaven. Je doet dit snel en voordelig via de website van Parkcare.nl. Dit bespaart jullie veel tijd, omdat je alleen maar je reservering hoeft te laten zien en je daarna direct kan parkeren. Jouw vrouw of vriendin zal jouw goede voorbereiding zeker waarderen. En, dat geld wat je hebt bespaard met het vooraf reserveren van die parkeerplek kan je dan weer mooi gebruiken om haar te verrassen met een etentje. Daarnaast raden we je aan om alles te regelen wat je vooraf kan regelen. Alles op het laatste moment regelen zorgt niet alleen voor stress bij jou, maar jouw partner vindt dit ook zeker niet aantrekkelijk (vaak eerder ergerlijk).

2. Je zelfstandig bent.

Ook hier geldt dat vrouwen het prettig vinden als je zelfstandig dingen kan regelen. Bijvoorbeeld, dat ze niet de hele tijd moeten zeuren om dingen geregeld te krijgen. Of, dat je jouw koffer nog moet inpakken. Begin gewoon een week voorafgaand aan jullie vakantie alvast met jouw koffer inpakken. Je verkleind hiermee de kans dat je wat vergeet, en jouw vriendin zal dit heel erg waarderen.

3. Je initiatief neemt.

Als je nou vooraf die parkeerplaats alvast gereserveerd bent, dan ben je natuurlijk al goed op weg met initiatief nemen. Maar, jouw vrouw of vriendin vindt het vast ook helemaal te gek als jij (onverwachts) een leuk dagtripje of activiteit plant. Verras haar door te zeggen dat jullie wat leuks gaan doen, zeg haar wat voor kleding ze aan moet en welke spullen ze kan meenemen, en jij regelt de rest! Wil je je nou helemaal van je goede kant laten zien? Plan dan een romantisch diner of etentje in op een mooie locatie. Daar please je jouw partner zeker mee.

4. Je goed communiceert.

Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen niets zo hinderlijk vinden aan mannen als hun (veelal) gebrekkige communicatie skills. Je kan jouw partner het dan ook eenvoudig naar haar zin maken door goed te blijven praten tijdens jullie vakantie. Is er iets wat je niet leuk vindt? Zeg het haar dan. Zo kunnen jullie erover praten en is het voor iedereen duidelijk wat er aan de hand. Jij hoeft niet meer te mokken en zij is content met het feit dat je je gevoelens uit en met haar praat.

5. Je zorgzaam bent.

Misschien cliché, maar vrouwen zijn altijd heel erg gepleased als jij je zorgzaam opstelt. Op vakantie kan je haar eenvoudig verwennen door een ontbijtje op bed of door haar een beetje extra aandacht te geven. Ook als ze zich misschien niet zo lekker of fit voelt, kun jij je van je goede kant laten zien. Haal eten in huis wat zij lekker vindt, zorg dat ze genoeg water drinkt en haal eventueel medicatie. Ze zal dit zeker heel fijn vinden.

6. Je een verzorgd uiterlijk hebt.

Je mag dan wel op vakantie zijn, maar vrouwen vinden het altijd heel fijn als je je goed blijft verzorgen. Een vrouw vindt vaak niets zo aantrekkelijk om hun net gedouchte, geschoren, geparfumeerde partner in mooie kleding te zien. Dus, zorg er dan ook voor dat je tijdens jullie vakantie nog wel wat tijd vrijmaakt om je lekker te verzorgen. Hier please je niet alleen haar mee, maar ook jezelf!

Zes tips om jouw partner te pleasen

In dit artikel hebben we je zes tips gegeven om jouw partner te pleasen, aan de hand van dingen die vrouwen over het algemeen aantrekkelijk vinden. Gebruik het in jouw voordeel! Dan ga je hoe dan ook een heerlijke en aangename vakantie tegemoet.

Goodlife
  • Unsplash