Sarah van Soelen reageert op Playboy-geruchten

Geruchten over Sarah zijn er genoeg, maar over een daarvan schept ze zelf duidelijkheid. Gaat de influencer/ex van uit de kleren?

Sarah van Soelen

Gaat Sarah van Soelen uit de kleren voor de Playboy? De 'ex van' (zo mogen we haar trouwens niet meer noemen) geeft zelf antwoord in een Instagram Q&A.

Dat Sarah niet vies is van een schaars gekleed kiekje op zijn tijd, liet de influencer eerder al zien: Afgelopen zomer oogstte ze een hoop lof op social media met haar bikinifoto's. Maar zou de voormalig grote liefde van André Hazes ook te porren zijn voor een Playboy-shoot? Als we de geruchtenmolen mogen geloven is er al eentje in de maak.

"Ik hoorde in de wandelgangen dat je in de Playboy komt. Klopt dat?", vroeg een volger vandaag aan Sarah op Instagram. Waarop de influencer laat weten dat ze geen shoot op de planning heeft staan: "Ik weet niet in welke gang jij loopt...Ik heb even iets gemist!"

'Ex van'

Waar Sarah van Soelen wél hard aan werkt, is zichzelf losweken van het label 'ex van André Hazes'. "Ik ben blij dat ik eindelijk een beetje van alles loskom. Het is namelijk al een geruime tijd over", schrijft Sarah in haar Instagram Stories. "We zijn ons eigen weg gegaan. Ik wil gewoon verder als Sarah, en niet als EX van." Daarbij lijkt ze ook nog een zachte sneer uit te delen aan eerdere exen van de volkszanger: "Sommige mensen maken er nog veel gebruik van. Ik liever niet."

Entertainment
  • Instagram @sarahvansoelen
  • BrunoPress