Vier leuke glow in the dark tips voor elk Halloween feestje

Tijdens Halloween is er natuurlijk niets leukers dan je vrienden de stuipen op het lijf jagen tijdens een leuk feestje. Vleermuizen, spinnen, enge poppen en skeletten: ze mogen natuurlijk allemaal niet ontbreken. Ben jij eind oktober van plan een glow in the dark theme party te organiseren? We geven je een aantal tips and tricks.

Glow in the dark

Tip 1. Decoreer de ruimte met creepy decoratie

Een Halloween feestje is natuurlijk het leukste (en engste!) in het donker. Zo weten je vrienden namelijk niet wat ze te wachten staat. Zet alle lichten uit en hang verschillende glow in the dark decoratie op om een duistere sfeer te creëren, zoals lichtgevende vleermuizen en spinnen.

Maak een doolhof van fluorescerende spinnenwebben waar je gasten zich een weg door moeten banen. Zet ook hier en daar uitgeholde pompoenen, emmers met glow in the dark ogen of enge poppen neer. Wedden dat ze schrikken als er tussen de spinnenwebben ineens een duister figuur opduikt? En misschien ben jij dit zelf wel in een creepy lichtgevend halloween kostuum.

Tip 2. Zet een freaky fluorescerend masker op

Stel je voor: je gasten komen nietsvermoedend de kamer in, het licht gaat uit en plotseling verschijn jij vanuit het duister met een eng fluorescerend masker op. Iedereen schrikt zich vast een hoedje!

Er zijn veel verschillende soorten lichtgevende maskers te koop. Denk bijvoorbeeld aan een doodshoofd, het hoofd van een alien of een Scream masker. Je kan ook gaan voor een Venom-masker: je weet wel, die gast die in een bloeddorstig monster met vlijmscherpe tanden verandert. Trek er een bijpassende halloween outfit bij aan en you’re ready to scare.

Tip 3. Gebruik fluorescerende glaasjes

Tijdens je Halloween glow in the dark feest is het leuk om je gasten drank te serveren in een fluorescerend glaasje. Doe er een rokerig mysterieus brouwseltje in met een chemische kleur. Zo zien ze wel dat ze wat te drinken krijgen, maar niet precies wat er in het glas zit. Ze zullen er dus maar op moeten vertrouwen dat je het beste met ze voorhebt.

Tip 4: Maak je gezicht op met Glow in the dark make-up

Maak je gezicht op met Glow in the dark make-up. Transformeer jezelf bijvoorbeeld in een angstaanjagende clown of teken een angstaanjagend masker. Er zijn ook genoeg freaky filmpersonages om inspiratie mee op te doen. Je kan het zo eng maken als je zelf wilt. Hoe enger hoe leuker natuurlijk. We hopen dat deze tips je helpen om van jouw Halloween feest een succes te maken!

Knowhow
  • Pexels, Spencer Selover, cottonbro