De mooiste Woolrich winterjassen voor dit jaar

De winter komt er weer aan! Het seizoen waarin een warme jas geen overbodige luxe is.

Woolrich

Ben jij toe aan een nieuwe jas? Dan is een Woolrich jas precies wat je zoekt. Niet alleen heerlijk warm, maar ook stijlvol. Er zijn een hoop varianten te vinden, dus we helpen je een handje met kiezen en nemen de mooiste Woolrich winterjassen met je door.

Wat is Woolrich precies?

De merknaam zegt het eigenlijk: Woolrich winterjassen kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardig wol. De kwaliteitsjassen zijn gemaakt van verschillende soorten wol. Het van oorsprong Amerikaanse merk bestaat al sinds 1830. We kunnen dus wel zeggen dat Woolrich een gevestigd merk is. Pas in 1989 opende Woolrich zijn eerste winkel in Europa. Binnen Nederland is het jassenmerk dus nog een stuk jonger. Welke Woolrich je dit jaar moet hebben? We nemen je mee langs enkele lijnen.

Puffer jackets van de Sierra series

De Sierra series is een lijn van Woolrich die zijn succes al heeft bewezen. Dit jaar zijn er nieuwe modellen gelanceerd, met opnieuw een aantal gewilde jassen. De Sierra series kenmerkt zich door puffer jassen. En laten die nou net ontzettend veel te zien zijn in het straatbeeld deze winter.

De Sierra-lijn van dit jaar bevat ook een donsjack met hombre-effect. Hiermee ga je niet alleen winterproof over straat, maar val je lekker op.

Outdoor Label

Dat een Woolrich jas heren niet alleen lekker warm houdt, maar ook modieus maakt, mag duidelijk zijn. Ditzelfde geldt voor het limited edition Outdoor Label van Woolrich. Deze lijn is ontworpen in Japan en het kenmerkende aan deze winterjassen is dat ze comfortabel en functioneel zijn.

Voor een outdoor vakantie of een flinke wandeling in de bergen zit je met deze jassen dus sowieso goed. Maar naast comfort is zeker gedacht aan de trends bij het ontwerpen van de Outdoor Label jassen. Zo bevat de lijn een quilt-jas, cargo-jacket en een jack van teddy stof.

Bodywarmers voor zachte dagen

Naast warme jassen heeft Woolrich veel bodywarmers. Zo zijn er puffer bodywarmers of juist een lekker wollen exemplaar van teddy stof. Heerlijk voor wat zachtere dagen of tijdens een actieve dag. Zo hou je je torso lekker warm én heb je meer bewegingsvrijheid. En niet geheel onbelangrijk: bodywarmers zijn helemaal on trend dit jaar!

Basic of juist opvallende kleuren

Of je nu op wilt vallen of wilt opgaan in de menigte, Woolrich heeft voor ieder wat wils. De jassen zijn er namelijk niet alleen in allerlei modellen, maar ook in veel verschillende kleuren. Zo kies je voor gangbare kleuren als zwart of donkergroen, of val je op met een felblauwe of oranje winterjas. Daarmee breng je juist wat kleur in de donkere winterdagen! Welke Woolrich jas je ook kiest, warm en stijlvol ben je in ieder geval.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Dresscode.nl.

Style
  • Woolrich