Deze 10 voetballers laten het geld rollen

Geld moet rollen! Een uitspraak die zeker van toepassing is op deze 10 profvoetballers. Het geld komt hier met bakken binnen, maar gaat er vaak ook met wagonladingen tegelijk weer uit. Over de cashflow hoeven we ons geen zorgen te maken. De voetballers uit deze top 10 geven hun geld graag uit aan luxe producten. Zoals auto’s, vastgoed, sieraden én vrouwen.

voetballers

De Bugatti Veyron van Karim Benzema

De aanvaller van Real Madrid is dol op dure spulletjes. Vooral in zijn garage. Daar staat namelijk een Bugatti Veyron met een nieuwwaarde van een slordige 1.3 miljoen euro. Benzema. Met een jaarsalaris van 15 miljoen en een geschat vermogen van 70 miljoen, kan Karim dit zich prima veroorloven. Krijgt hij het geld onverhoopt toch niet op? Dan is er altijd nog zijn oogverblindende vrouw, model en succesvolle influencer, Cora Gauthier.

Wist je dat Karim Benzema één van de voetballers is waarop online veel weddenschappen worden afgesloten? Dat komt vast door zijn scorend vermogen. Ook een gokje wagen? Op beste-bookmakers.nl kun je dat doen op spelers én wedstrijden.

Voetballers die veel geld uitgeven aan vastgoed

  1. Wayne Rooney - Huis van 6.3 miljoen - Met thuisbioscoop en trophy room
  2. Frank Lampard - Huis van 9.6 miljoen - Met 6 badkamers en 6 slaapkamers
  3. David Beckham - Huis van 40 miljoen - Met een wijnkelder en een privé gym
  4. Andres Iniesta - Huis van 3.4 miljoen - Spookhuis met zwembad en kapel
  5. Mario Balotelli - Huis van 3,7 miljoen - Met Balotelli museum en zwembad
  6. Virgil van Dijk - Huis van 2,0 miljoen - Met 2 badkamers en 7 slaapkamers

De Bugatti én de Rolex én de ringen van Cristiano Ronaldo

Ook Cristiano Ronaldo weet wel raad met zijn bankrekening. De Portugese voetballer besteed zijn geld graag aan dure sportwagens. Zo staat er onder meer een Bugatti La Voiture Noire van 16.5 miljoen euro in één van zijn garages. Ronaldo laat het geld ook rollen voor luxe sieraden. De Rolex GMT-Master Ice van 380.000 pond spant zeker de kroon. Dat is niet alles, want hij draagt ook 2 ringen met een gezamenlijke waarde van 250.000 pond.

De Ferrari én het appartementencomplex van Zlatan Ibrahimovic

Deze profvoetballer van AC Milan weet ook wel waar hij zijn zuurverdiende knaken aan moet besteden. De aanvaller rijdt namelijk in een Ferrari Enzo met een motorvermogen van 650 pk. Dat kan zijn vermogen wel lijden, want deze is geschat op een kleine 300 miljoen euro. Voor de aankoop van deze auto heeft hij 1.6 miljoen euro af moeten tikken. Maar goed, dan rijd je ook wel rond in een Limited Edition die in 2,7 seconden van 0 naar 100 gaat. Lekker! Ibrahimovic heeft ook een luxe appartementencomplex van 10.7 miljoen in zijn bezit. Zlatan is getrouwd met de charmante Helena Seger die 11 jaar ouder is. Goed bezig die voetballer!

De Ferrari 335 S Spider Scaglietti van Lionel Messi

Lionel Messi spant de kroon en laat het geld flink zijn garage in rollen. De bekende profvoetballer van Paris Saint Germain biedt onderdak aan een Spider Scaglietti van Ferrari. Deze kocht hij op een veilig voor een kleine 33 miljoen euro. En omdat de strijd tussen Ronaldo en Messi blijft voortduren, kon Lionel de verleiding niet weerstaan om op het WK in Qatar een nog duurdere klok te dragen dan de Portugees. De 18 karaat Patek Philippe Nautilus Perpetual Calendar van witgoud heeft een verkoopprijs maar liefst 250.000 pond.